DILDO Lovetoy Dual Layered 8,5"

Tukaj je dildo Dual Layerd 8.5, ki ga ne morete ločiti od pravega penisa. Dildo ima izjemne realistične detajle, ki pa jih dopolnjuje edinstveni sistem dvojnega 'tkiva'. Sistem je sestavljen iz tršega notranjega dela, ki simulira erekcijo, ter mehkejšega zgornjega dela, ki se premika in tako ustvari občutek prave kožice na penisu. Oba dela pa sta izdelana iz vrhunskega in izjemno trpežnega silikona, ki je preprosto neuničljiv!
Redna cena 44,99 € Akcijska cena 38,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00003
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 44,99 €

Tukaj je dildo Dual Layerd 8.5, ki ga ne morete ločiti od pravega penisa.

 

Dildo ima izjemne realistične detajle, ki pa jih dopolnjuje edinstveni sistem dvojnega 'tkiva'. Sistem je sestavljen iz tršega notranjega dela, ki simulira erekcijo, ter mehkejšega zgornjega dela, ki se premika in tako ustvari občutek prave kožice na penisu. Oba dela pa sta izdelana iz vrhunskega in izjemno trpežnega silikona, ki je preprosto neuničljiv! Dildo Dual Layerd na dnu sestavlja vakumska šalčka s pomočjo katere si ga boste lahko brez uporabe rok privoščili na poljubni gladki površini. Preizkusite dildo, ki je več kot le erotični pripomoček. To je pravi penis, z 20 centimetri čistih užitkov, ki jih boste občutili popolnoma realistično.

 

Dvojna plast


To je revolucionarni izum s katerim so proizvajalci popeljali realističen izgled na povsem novo raven. Penis je izdelan iz dvojne plasti vrhunskega silikona, in sicer notranje, ki ima tršo teksturo, da ohranja občutek erekcije, ter zgornjo plast, ki je mehkejša in se rahlo premika kakor prava kožica na penisu. S tem pa boste dosegli učinek pravih spolnih odnosov z čisto pravim penisom.

 

Dildo Dual Layerd je izdelan iz vrhunskih materialov, ki so zelo trpežni. Ta pripomoček je preprosto neuničljiv, in vam bo nudil užitke za dolge, dolge čase!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Dodatno Velikost: 19,8 cm x 3,9 cm
Material Silikon
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Lovetoy Dual Layered 8,5"
Vaša ocena
Top prodajni artikli