Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

DILDO Fashion Dude 8,5 (Rjava)

Privoščite si trdnega čokoladnega ljubimca na različnih površinah. Dildo Fashion Dude v dolžino meri zadovoljivih 22 centimetrov, ki so obliti z čokoladnim odtenkom. Po celotni dolžini ga krasijo realistični detajli ob katerih boste pozabile, da je to pripomoček. Odlikuje ga tudi dvojna plast materiala, ki simulira občutek prave kožice na penisu, ki se premika.. Bolj realistično ne gre, on je kakor pravi penis! Dildo Fashion Dude je izdelan iz trpežnega in naravnega materiala, ter ima vakumsko šalčko na dnu penisa. Z njeno pomočjo ga boste lahko prilepili na različne gladke površine po stanovanju, in uživali povsem prostoročno.
Redna cena 34,99 € Akcijska cena 24,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00198

Privoščite si trdnega čokoladnega ljubimca na različnih površinah.

 

Dildo Fashion Dude v dolžino meri zadovoljivih 22 centimetrov, ki so obliti z čokoladnim odtenkom. Po celotni dolžini ga krasijo realistični detajli ob katerih boste pozabile, da je to pripomoček. Odlikuje ga tudi dvojna plast materiala, ki simulira občutek prave kožice na penisu, ki se premika.. Bolj realistično ne gre, on je kakor pravi penis! Dildo Fashion Dude je izdelan iz trpežnega in naravnega materiala, ter ima vakumsko šalčko na dnu penisa. Z njeno pomočjo ga boste lahko prilepili na različne gladke površine po stanovanju, in uživali povsem prostoročno.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 22 cm x 3,5 cm
MaterialPVC
BarvaRjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Fashion Dude 8,5 (Rjava)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki