DILDO Chisa Flexible Cock No. 2

Kot že ime samo po sebi pove je Flex Cock No. 2 eden izmed bolj fleksibilnejših dildotov hkrati pa nudi izjemno realističen občutek pri raziskovanju intimnih kotičkov vašega telesa. Izdelan je iz materialov, ki so okolju in človeku prijazni in ne vsebuje ftalatov. Za večjo pristnost so dodana tudi moda, rebrasta struktura pa poskrbi, da se bodo minute užitkov, ki ste jih poznali do sedaj podaljšale v ure. Priskrbite si nekoga, ki bo v vsakem trenutku vedel kaj in kako mora narediti in s tem zadovoljil vse vaše skrite želje - Dildo Flexible Cock No. 2.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00085
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,74 €

Priskrbite si nekoga, ki bo v vsakem trenutku vedel kaj in kako mora narediti in s tem zadovoljil vse vaše skrite želje - Dildo Flexible Cock No. 2.

 

Zaradi svoje edinstvene rebraste strukture bo še dodatno stimuliral intimne kotičke vašega telesa in poskrbel za nenasiten užitek. Kot že ime samo po sebi pove je Flex Cock No. 2 eden izmed bolj fleksibilnejših dildotov hkrati pa nudi izjemno realističen občutek pri raziskovanju intimnih kotičkov vašega telesa. Izdelan je iz materialov, ki so okolju in človeku prijazni in ne vsebuje ftalatov.

Za večjo pristnost so dodana tudi moda, rebrasta struktura pa poskrbi, da se bodo minute užitkov, ki ste jih poznali do sedaj podaljšale v ure. Vse to nudi prijeten užitek med uporabo in zagotavlja orgazme zaradi katerih verjamemo, da ne bo prav dolgo sameval nekje v omari ali na policah.

Dildo Flex Cock No. 2 je kot nalašč narejen za ljubitelje srednje velikih dimenzij, saj v dolžino meri dostojnih 17 cm. Ker je izdelan iz fleksibilnega materiala se bo vedno upogibal na način, kot vam bo ustrezal v danem trenutku in vas s tem še bolj stimuliral.

Ob uporabi tega izdelka priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties 2019
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: 17 cm x 4 cm
MaterialTPE
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa Flexible Cock No. 2
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli