DILDO Chisa Hard On Brown

Če iščete dildo, ki bo v vas vzbudil občutke katerih še nikoli niste izkusili potem je penis Hard on Brown tisto, kar ste iskali. Dildo Hard on Brown je narejen iz kvalitetnega materiala in ima dodane iztopajoče žile na ravno pravšnjih mestih, kar je garancija za uspeh pri stimulaciji intimnih delov. Za večjo pristnosti so dodana tudi moda, zaradi pritrdljive kapice na spodnjem delu pa ga boste z lahkoto postavile na ravno podlago, kar vam omogoča menjavanje in nadziranje položajev, ki vam bodo ustrezali med igro.
33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00083

Dame pripravite se na dildo Hard on Brown - Moč v črnem!

 

Če iščete dildo, ki bo v vas vzbudil občutke katerih še nikoli niste izkusili potem je penis Hard on Brown tisto, kar ste iskali. Dildo Hard on Brown je narejen iz kvalitetnega materiala in ima dodane iztopajoče žile na ravno pravšnjih mestih, kar je garancija za uspeh pri stimulaciji intimnih delov.

Za večjo pristnosti so dodana tudi moda, zaradi pritrdljive kapice na spodnjem delu pa ga boste z lahkoto postavile na ravno podlago, kar vam omogoča menjavanje in nadziranje položajev, ki vam bodo ustrezali med igro. Ker je izdelan iz fleksibilnega materiala se bo vedno upogibal na način, kot vam bo ustrezal v danem trenutku in vas s tem popeljal do čiste ekstaze.

Ob uporabi tega izdelka priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Chisa Novelties 2019
Dodatno Velikost: 20 cm x 4,8 cm
Material TPE
Barva Rjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa Hard On Brown
Vaša ocena
Top prodajni artikli