DILDO Chisa Hard On Brown

Če iščete dildo, ki bo v vas vzbudil občutke katerih še nikoli niste izkusili potem je penis Hard on Brown tisto, kar ste iskali. Dildo Hard on Brown je narejen iz kvalitetnega materiala in ima dodane iztopajoče žile na ravno pravšnjih mestih, kar je garancija za uspeh pri stimulaciji intimnih delov. Za večjo pristnosti so dodana tudi moda, zaradi pritrdljive kapice na spodnjem delu pa ga boste z lahkoto postavile na ravno podlago, kar vam omogoča menjavanje in nadziranje položajev, ki vam bodo ustrezali med igro.
Redna cena 33,99 € Akcijska cena 28,89 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00083
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 28,89 €

Dame pripravite se na dildo Hard on Brown - Moč v črnem!

 

Če iščete dildo, ki bo v vas vzbudil občutke katerih še nikoli niste izkusili potem je penis Hard on Brown tisto, kar ste iskali. Dildo Hard on Brown je narejen iz kvalitetnega materiala in ima dodane iztopajoče žile na ravno pravšnjih mestih, kar je garancija za uspeh pri stimulaciji intimnih delov.

Za večjo pristnosti so dodana tudi moda, zaradi pritrdljive kapice na spodnjem delu pa ga boste z lahkoto postavile na ravno podlago, kar vam omogoča menjavanje in nadziranje položajev, ki vam bodo ustrezali med igro. Ker je izdelan iz fleksibilnega materiala se bo vedno upogibal na način, kot vam bo ustrezal v danem trenutku in vas s tem popeljal do čiste ekstaze.

Ob uporabi tega izdelka priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties 2019
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 20 cm x 4,8 cm
MaterialTPE
BarvaRjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa Hard On Brown
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli