DILDO Hard On

Občutite njegovo trdoto, tu je sanjski ljubimec dildo Hard On. Vedno pripravljen na akcijo, je dildo Hard On izdelan iz realističnega materiala, ki vam bo pričaral občutek pravega penisa. A to še ni vse, po njegovi dolžini se nahajajo izbočeni detajli ven, ki so poleg naravnega izgleda, namenjeni tudi dodatni stimulaciji. Dildo ima trdoto o kateri ste sanjale med rjuhami, ali tudi izven njih.
Redna cena 34,99 € Akcijska cena 26,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00084

Občutite njegovo trdoto, tu je sanjski ljubimec dildo Hard On.

 

Vedno pripravljen na akcijo, je dildo Hard On izdelan iz realističnega materiala, ki vam bo pričaral občutek pravega penisa. A to še ni vse, po njegovi dolžini se nahajajo izbočeni detajli ven, ki so poleg naravnega izgleda, namenjeni tudi dodatni stimulaciji. Dildo ima trdoto o kateri ste sanjale med rjuhami, ali tudi izven njih. Na dnu ima namreč vakumsko šalčko s pomočjo katere si ga boste lahko privoščili na skoraj vsaki gladki površini. V postelji, pod tušem ali po stanovanju, to je trdni ljubimec, ki vam lahko izpolni vse skrite fantazije.

Izdelan je iz izjemno prijetnega materiala, ki pa je laboratorijsko testiran, da je telesu prijazen, in ne vsebuje ftalatov. Zaradi svoje oblike, pa je prav tako kompatibilen tudi z vsemi strap-on trakovi. Dildo je popolnoma brez vonja.

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 22 cm x 4,8 cm
MaterialT-Skin
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Hard On
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki