DILDO King Cock Plus With Swinging Balls 8

Ko mislite, da bolj realistično ne gre, vas King Cock ponovno preseneti! Dildo King Cock Plus je izdelan iz 3D materiala z dvojno gostoto, ki simulira naraven občutek penisa v stanju erekcije. Za dodaten realizem poskrbijo tudi skrbno izdelani detajli ven in glavice, ter posebno oblikovani testisi, ki se premikajo z vsakim gibom. Penis je izdelan iz fanta flesh materiala, ki nudi naraven občutek in ima močno sesalno dno za pritrditev na poljubno površino.
99,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21373 SKIN

Ko mislite, da bolj realistično ne gre, vas King Cock ponovno preseneti!

  

Dildo King Cock Plus je izdelan iz 3D materiala z dvojno gostoto, ki simulira naraven občutek penisa v stanju erekcije. Za dodaten realizem poskrbijo tudi skrbno izdelani detajli ven in glavice, ter posebno oblikovani testisi, ki se premikajo z vsakim gibom. Penis je izdelan iz fanta flesh materiala, ki nudi naraven občutek in ima močno sesalno dno za pritrditev na poljubno površino.

• Večji realizem: resnična zunanja koža je gladka na dotik, medtem ko je notranji jašek trd in pokončen kot dejanski penis, zaradi česar bodo vaše izkušnje užitka kar se da resnične! Dildo ima prav tako premikajoče se testite, ki se pomikajo kot pri pravem penisu.

• Manj vonja: izboljšana formula znatno zmanjša vonj, ki ga lahko povežemo z drugimi izdelki na osnovi TPE.

• Izboljšana stabilnost priseska: Trdni sesalnik je bil preoblikovan za večjo oprijemljivost, kar vam daje večjo vsestranskost in udobje med uporabo.

• Kompatibilen s strap-on trakovi: Širok spodnji del penisa, ki ga lahko namestite na poljubne trakove.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKing Cock Plus
VelikostOd 20 do 30 cm
MaterialFanta Flesh
Dolžina24,5 cm (vstavljiva 17,8 cm)
Širina5 cm
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO King Cock Plus With Swinging Balls 8
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki