DILDO King Cock Squirting 10

Sedaj tudi pri nas, mogočni dildo King Cock, ki ejakulira! To je dildo, ki vam bo ponudil kar 23 centimetrov čiste zabave, z možnostjo izliva. Njegovi skrbno dodelani realistični detajli ven, ter mod, bodo v vašo spalnico prinesli občutek doživetja s skoraj čisto pravim penisom. Pripravite se na močen izliv, in doživite vse vaše skrite fantazije. Dildo je izdelan iz 100 % telesu prijaznih materialov, in je v celoti hipoalergen. V kompletu pa boste prejeli še pripomočke s katerimi boste dosegli izliv kadarkoli si boste zaželeli.
63,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PD5604-21, PIPE560421, PD-5604-21

Sedaj tudi pri nas, mogočni dildo King Cock, ki ejakulira!

 

To je dildo, ki vam bo ponudil kar 23 centimetrov čiste zabave, z možnostjo izliva. Njegovi skrbno dodelani realistični detajli ven, ter mod, bodo v vašo spalnico prinesli občutek doživetja s skoraj čisto pravim penisom. Pripravite se na močen izliv, in doživite vse vaše skrite fantazije. Dildo je izdelan iz 100 % telesu prijaznih materialov, in je v celoti hipoalergen. V kompletu pa boste prejeli še pripomočke s katerimi boste dosegli izliv kadarkoli si boste zaželeli.

Dildo King Cock Squrting se poleg zelo velike velikosti, pohvali tudi z posebnim sistemom, ki omogoča doseganje izliva, ter tekočino, ki na las spominja na pravi izliv pri moškemu. To je dildo ob kateremu boste pozabili, da je erotična igračka, in si predstavljali čisto pravi penis. Detajli ven, realističen material, in sedaj še čisto pravi izliv? Tako je, to je popolni ljubimec, ki te bo vedno v trdnem stanju pričakal med rjuhami. Preizkusite svojega nenasitneža!

V paketu boste prejeli:

- Dildo z zadovoljivimi 23 cm

- Sok za ejakulacijo

- Osvežilni čistilec igračke

- Pumpica (Nastavek) za ejakulacijo

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKing Cock
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 23 cm x 5 cm
MaterialVisoko kvalitetna guma (Brez latexa in ftalata)
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO King Cock Squirting 10
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki