DILDO King Cock Squirting 8

Prihaja velikan z izlivom! Izpolnite si svoje fantazije z dildom, ki vam lahko ponudi najbolj realistično doživetje do sedaj. Dildo King Cock ima tako realistične poteze, da bi komaj opazili razliko med njim in čisto pravim penisom. Skrbno izdelani detajli ven, ter moda, pa bo tokrat dopolnil še revolucionaren sistem, ki omogoča čisto pravo ejakulacijo. Tako je 'Sqiurting' serija King Cock dildov vsebuje komplet s katerim si boste pričarali doživetje pravega penisa tudi takrat, ko boste sami. Privoščite si svojega nenasitnega ljubimca, ki bo vedno potešil vaše največje fantazije.
Redna cena 59,99 € Akcijska cena 47,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21438 SKIN
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 47,99 €

Prihaja velikan z izlivom!

 

Izpolnite si svoje fantazije z dildom, ki vam lahko ponudi najbolj realistično doživetje do sedaj. Dildo King Cock ima tako realistične poteze, da bi komaj opazili razliko med njim in čisto pravim penisom. Skrbno izdelani detajli ven, ter moda, pa bo tokrat dopolnil še revolucionaren sistem, ki omogoča čisto pravo ejakulacijo. Tako je 'Sqiurting' serija King Cock dildov vsebuje komplet s katerim si boste pričarali doživetje pravega penisa tudi takrat, ko boste sami. Privoščite si svojega nenasitnega ljubimca, ki bo vedno potešil vaše največje fantazije.

Visoko kakovostna izdelava, ter izjemne realistične poteze sta le eni od odlik s katerimi se lahko pohvalijo King Cock penisi. Tokrat pa boste lahko izpolnili svoje še bolj poredne fantazije. Z možnostjo izliva boste namreč lahko ustvarili čisto pravo ejakulacijo. Nikoli osamljeni, v družbi najbolj realističnega korenjaka do sedaj.

Uporaba:

Na dnu dilda se nahaja posebna odprtina v katero vstavite priloženo pumpico napolnjeno s 'semensko tekočino'. Ko boste pripravljeni na izliv, pa jo stisnete, in doživeli boste pravo ejakulacijo.

V paketu boste prejeli:

- Dildo z zadovoljivimi 20 cm

- Sok za ejakulacijo

- Osvežilni čistilec igračke

- Pumpica (Nastavek) za ejakulacijo

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKing Cock
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 21 cm x 5,1 cm
MaterialVisoko kvalitetna guma (Brez latexa in ftalata)
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO King Cock Squirting 8
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli