DILDO King Cock Squirting 9

Pripravite se, prihaja svetovna uspešnica! To je dildo, ki ejakulira. Vrhunsko izdelani dildo iz serije najbolj realističnih penisov King Cock, tokrat ne bo navdušil le z svojimi izvrstno dodelanimi realističnimi detajli, vendar tudi z možnostjo ejakulacije. Bolj realistično ne gre! Ta ljubimec vas bo popeljal do neverjetnih vrhuncev, ob njem pa boste prejeli občutek, kot da v rokah držite čisto pravi penis. Pripravite ga do izliva kadarkoli si zaželite, in prejmite neverjetno realistično doživetje v družbi vaše najljubše erotične igračke. Njegov material ima izjemno realističen otip, sestavljen pa je iz materiala, ki je hipoalergen in še posebno telesu prijazen.
Redna cena 69,99 € Akcijska cena 55,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21439 SKIN
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 55,99 €

Pripravite se, prihaja svetovna uspešnica!

 

To je dildo, ki ejakulira. Vrhunsko izdelani dildo iz serije najbolj realističnih penisov King Cock, tokrat ne bo navdušil le z svojimi izvrstno dodelanimi realističnimi detajli, vendar tudi z možnostjo ejakulacije. Bolj realistično ne gre! Ta ljubimec vas bo popeljal do neverjetnih vrhuncev, ob njem pa boste prejeli občutek, kot da v rokah držite čisto pravi penis. Pripravite ga do izliva kadarkoli si zaželite, in prejmite neverjetno realistično doživetje v družbi vaše najljubše erotične igračke. Njegov material ima izjemno realističen otip, sestavljen pa je iz materiala, ki je hipoalergen in še posebno telesu prijazen.

Dildo King Cock 9 bo v trenutku zadovoljil vse vaše fantazije o popolnem izlivu. Z posebnim nastavkom, ter tekočino, ki jo boste napolnili v njega, bo ta namreč ejakuliral. Lahko s sigurnostjo trdimo, da je to vaš popolni ljubimec. Vedno pripravljen za akcijo, čakajoč v trdnem stanju, z neverjetnim realističnim otipom, in izgledom, ter vrhuncem, katerega sprožite sami.

V paketu boste prejeli:

- Dildo z zadovoljivimi 20 cm

- Sok za ejakulacijo

- Pumpica (Nastavek) za ejakulacijo

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKing Cock
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: Dolžina 20 cm x širina 5 cm
MaterialVisoko kvalitetna guma (Brez latexa in ftalata)
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO King Cock Squirting 9
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli