DILDO Lovetoy Sliding Skin Dual Layer 8"

Bolj realistično ne gre, to je realistični dildo Sliding Skin 7.9. Dildo Sliding Skin ima edinstveno oblikovan sistem drsenja kože, ki simulira naravno obliko kožice in penisa. V kožni barvi s skrbno izdelanimi detajli ven, glavice in mod, se dildo Sliding skoraj ne razlikuje več od pravega penisa. Dvojni material poskrbi za zadostno mehkobo na zunanjem delu ter trdoto, ki jo potrebujete v notranjosti. Vakuumska skodelica pa bo tista, ki bo vašo izkušnjo popeljala na novo raven, saj boste penis lahko prilepili na poljubno gladko površino. Privoščite si ga v različnih položajih. Dildo Sliding Skin je še boljši kot pravi, vedno pripravljen na vročo akcijo!
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 25,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00290
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 29,99 €

Bolj realistično ne gre, to je realistični dildo Sliding Skin 7.9.

 

Dildo Sliding Skin ima edinstveno oblikovan sistem drsenja kože, ki simulira naravno obliko kožice in penisa. V kožni barvi s skrbno izdelanimi detajli ven, glavice in mod, se dildo Sliding skoraj ne razlikuje več od pravega penisa. Dvojni material poskrbi za zadostno mehkobo na zunanjem delu ter trdoto, ki jo potrebujete v notranjosti. Vakuumska skodelica pa bo tista, ki bo vašo izkušnjo popeljala na novo raven, saj boste penis lahko prilepili na poljubno gladko površino. Privoščite si ga v različnih položajih. Dildo Sliding Skin je še boljši kot pravi, vedno pripravljen na vročo akcijo!

Dildo Sliding Skin 7.9 ima dvojno oblikovano celoto, ki omogoča premikanje kožice kot pri naravnih odnosih. Zato bo uporaba tega pripomočka najbolj realistična izkušnja v vašem življenju. Dildo je izjemno fleksibilen. 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2021
Material TPE
Dolžina 20 cm (vstavljiva 16 cm)
Širina 4 cm
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Lovetoy Sliding Skin Dual Layer 8"
Vaša ocena
Top prodajni artikli