DILDO Chisa Poem

Pomislite na popoln penis, ki bi se lahko dotaknil tudi najbolj skritih kotičkov na vašem telesu. Sanje se lahko uresničijo, tu je dildo Poem, ki je pravi akrobat med penisi. Izjemno fleksibilen ter realističen material vam omogoča neomejeno raziskovanje med rjuhami. Če pa si ga boste zaželeli tudi izven vaše spalnice, pa bo za to poskrbelo zelo močno vakumsko dno s pomočjo katerega bo dildo obstal na skoraj vseh gladkih površinah.
20,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00138

Pomislite na popoln penis, ki bi se lahko dotaknil tudi najbolj skritih kotičkov na vašem telesu.

 

Sanje se lahko uresničijo, tu je dildo Poem, ki je pravi akrobat med penisi. Izjemno fleksibilen ter realističen material vam omogoča neomejeno raziskovanje med rjuhami. Če pa si ga boste zaželeli tudi izven vaše spalnice, pa bo za to poskrbelo zelo močno vakumsko dno s pomočjo katerega bo dildo obstal na skoraj vseh gladkih površinah. Dildo ima realističen izgled in otip, prav tako pa se lahko pohvali tudi z veličastnimi 21 centimetri, ob katerih ne boste ostale ravnodušne. Popolnoma telesu prijazen material penisa, pa nima nobenih motečih dejavnikov, saj je popolnoma brez vonja.

Dildo Poem je izdelan iz netoksičnega, medicinskega PVC materiala, ki ne vsebuje ftalatov, in je 100% telesu prijazen material.

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Chisa Novelties 2019
Dodatno Velikost: 21 cm x 4 cm
Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa Poem
Vaša ocena
Top prodajni artikli