DILDO Lovetoy Silicone Dual Layered 8"

Spoznajte dildo, ki ga ne morete ločiti od pravega penisa. Dildo Silicone Dual Layered 8 je na voljo z zadovoljivimi 20,5 centimetri in posebnim dvojnim materialom, ki vas bo spominjal na občutek pravega penisa. Dvojni material namreč omogoča gibanje, ki simulira kožico na penisu. Dildo ima realističen izgled in dotik. Izdelan je iz vrhunskega silikona, ki je preprosto neuničljiv, in vam bo služil za mnogo orgazmičnih uporab. Izdelek ima vakumsko dno, ki omogoča postavljanje na poljubne gladke površine po stanovanju. Ta trd korenjak je vse kar potrebujete v življenju.. To je pravi penis z veliko željo po zadovoljevanju vaših potreb!
Redna cena 45,99 € Akcijska cena 39,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00005
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 45,99 €

Spoznajte dildo, ki ga ne morete ločiti od pravega penisa.

 

Dildo Silicone Dual Layered 8 je na voljo z zadovoljivimi 20,5 centimetri in posebnim dvojnim materialom, ki vas bo spominjal na občutek pravega penisa. Dvojni material namreč omogoča gibanje, ki simulira kožico na penisu. Dildo ima realističen izgled in dotik. Izdelan je iz vrhunskega silikona, ki je preprosto neuničljiv, in vam bo služil za mnogo orgazmičnih uporab. Izdelek ima vakumsko dno, ki omogoča postavljanje na poljubne gladke površine po stanovanju. Ta trd korenjak je vse kar potrebujete v življenju.. To je pravi penis z veliko željo po zadovoljevanju vaših potreb!

 

Dvojna plast


To je revolucionarni izum s katerim so proizvajalci popeljali realističen izgled na povsem novo raven. Penis je izdelan iz dvojne plasti vrhunskega silikona, in sicer notranje, ki ima tršo teksturo, da ohranja občutek erekcije, ter zgornjo plast, ki je mehkejša in se rahlo premika kakor prava kožica na penisu. S tem pa boste dosegli učinek pravih spolnih odnosov z čisto pravim penisom.

 

Dildo Silicone Dual Layerd je izdelan iz vrhunskih materialov, ki so zelo trpežni. Ta pripomoček je preprosto neuničljiv, in vam bo nudil užitke za dolge, dolge čase!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Dodatno Velikost: 20,5 cm x 3,6 cm
Material Silikon
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Lovetoy Silicone Dual Layered 8"
Vaša ocena
Top prodajni artikli