DILDO Lovetoy Silicone Dual Layered 8,5"

Spoznajte korenjaka, ki so mu pomembni samo vaši užitki.. Poleg vsega pa je na las podoben pravemu penisu! Dildo Silicone Dual Layered ima edinstveno dvojno teksturo, ki vam bo ta erotični pripomoček še bolj približala. Dvojna plast materiala namreč simulira občutek prave kožice na penisu, ki se giblje med vašo uporabo. Ob njem boste pozabili, da gre za pripomoček, saj vam bo tako na pogled kakor tudi otip, pričaral realističen občutek. Dildo je izdelan iz visoko kvalitetnega silikona, ki velja za enega bolj trpežnih materialov. Njegova tekstura ima prijeten žameten otip, ki bo le še dodal piko na i že tako vrhunskemu pripomočku. Izberite dildo, ki vas bo vsakič znova očaral. Privoščite si ga v postelji ali izven nje, vakumsko dno bo poskrbelo, da bo uporaba še posebej zanimiva.
Redna cena 45,99 € Akcijska cena 36,79 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00007
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 39,09 €

Spoznajte čokoladnega korenjaka, ki so mu pomembni samo vaši užitki..Poleg vsega pa je na las podoben pravemu penisu!

 

Dildo Silicone Dual Layered ima edinstveno dvojno teksturo, ki vam bo ta erotični pripomoček še bolj približala. Dvojna plast materiala namreč simulira občutek prave kožice na penisu, ki se giblje med vašo uporabo. Ob njem boste pozabili, da gre za pripomoček, saj vam bo tako na pogled kakor tudi otip, pričaral realističen občutek. Dildo je izdelan iz visoko kvalitetnega silikona, ki velja za enega bolj trpežnih materialov. Njegova tekstura ima prijeten žameten otip, ki bo le še dodal piko na i že tako vrhunskemu pripomočku. Izberite dildo, ki vas bo vsakič znova očaral. Privoščite si ga v postelji ali izven nje, vakumsko dno bo poskrbelo, da bo uporaba še posebej zanimiva.

 

Dvojna plast


To je revolucionarni izum s katerim so proizvajalci popeljali realističen izgled na povsem novo raven. Penis je izdelan iz dvojne plasti vrhunskega silikona, in sicer notranje, ki ima tršo teksturo, da ohranja občutek erekcije, ter zgornjo plast, ki je mehkejša in se rahlo premika kakor prava kožica na penisu. S tem pa boste dosegli učinek pravih spolnih odnosov z čisto pravim penisom.

 

Dildo Silicone Dual Layerd je izdelan iz vrhunskih materialov, ki so zelo trpežni. Ta pripomoček je preprosto neuničljiv, in vam bo nudil užitke za dolge, dolge čase!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Dodatno Velikost: 21,5 cm x 3,5 cm
Material Silikon
Barva Rjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Lovetoy Silicone Dual Layered 8,5"
Vaša ocena
Top prodajni artikli