DILDO Super Sarver 11

Če si zaželite občutek pravega penisa, zgrabite dildo Super Sarver. Ta realistični ljubimec vas bo navdušil s svojo izbiro materialov, ki na las spominja na občutek prave kože. Dildo Super Sarver bo še posebej navdušil uporabnice, ki imajo rade večje penise, saj v dolžino meri zadovoljivih 28 centimetrov. Nežen material ter skrbno izdelani realistični detajli ven ter mod, pa vam bodo dokazali, da lahko kadarkoli želite med rjuhe povabite pravi penis, ki bo takoj pripravljen na akcijo. Dildo ima posebno fleksibilno celoto za hitro doseganje najbolj skritih kotičkov. Prilepili pa ga boste lahko na katerokoli gladko površino, in tako uživali v njegovi veličastni velikosti tudi izven vaše postelje.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00548
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Če si zaželite občutek pravega penisa, zgrabite dildo Super Sarver.

 

Ta realistični ljubimec vas bo navdušil s svojo izbiro materialov, ki na las spominja na občutek prave kože. Dildo Super Sarver bo še posebej navdušil uporabnice, ki imajo rade večje penise, saj v dolžino meri zadovoljivih 28 centimetrov. Nežen material ter skrbno izdelani realistični detajli ven ter mod, pa vam bodo dokazali, da lahko kadarkoli želite med rjuhe povabite pravi penis, ki bo takoj pripravljen na akcijo. Dildo ima posebno fleksibilno celoto za hitro doseganje najbolj skritih kotičkov. Prilepili pa ga boste lahko na katerokoli gladko površino, in tako uživali v njegovi veličastni velikosti tudi izven vaše postelje.

Dildo Super Saver vam bo pokazal pravo zabavo! Izjemno realistični občutek vas bo prevzel že takoj prvič, ko ga boste začutili. Dildo se lahko namreč pohvali z posebno realističnim materialom, ki v kombinaciji z detajli ven, mod ter glavice ustvarja občutek, ko, da si posteljo delite s čisto pravim penisom. Vedno pripravljen na akcijo, pa vas bo v trdem stanju pričakal na skoraj vsaki gladki površini.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: Dolžina 28 cm x širina 4,7 cm
MaterialSilikonska guma
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Super Sarver 11
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli