Zaradi posodobitve plačilnih sistemov Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo z odkupnino na paketomatu. Možen je samo prevzem brez odkupnine.

DILDO With Flexible Spine

Klasični dildo With Flexible Spine v rokavu skriva kar nekaj adutov. Na pogled ima dildo izjemno realistične poteze, ki na las spominjajo na čisto pravi penis. Prav tako pa vas bo navdušil tudi njegov material, ki je posebej telesu prijazen, in ne vsebuje ftalatov ter lateksa. Ima mehko fleksibilno celoto, in boste z njim lahko raziskovali tudi bolj skrite kotičke vašega telesa. Penis ima rahlo izbočene detajle, da vam bo pričaral še bolj stimulativno izkušnjo. Uporabnice ga naravnost obožujejo, preizkusite ga tudi vi!
Redna cena 17,99 € Akcijska cena 10,79 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00006

Klasični dildo With Flexible Spine v rokavu skriva kar nekaj adutov.

 

Na pogled ima dildo izjemno realistične poteze, ki na las spominjajo na čisto pravi penis. Prav tako pa vas bo navdušil tudi njegov material, ki je posebej telesu prijazen, in ne vsebuje ftalatov ter lateksa. Ima mehko fleksibilno celoto, in boste z njim lahko raziskovali tudi bolj skrite kotičke vašega telesa. Penis ima rahlo izbočene detajle, da vam bo pričaral še bolj stimulativno izkušnjo. Uporabnice ga naravnost obožujejo, preizkusite ga tudi vi!

Dildo With Flexible Spine je izdelan iz trpežnega T-Skin materiala, ki tudi po večkratnih uporabah še vedno ohranja prvoten izgled ter teksturo.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: 17 cm x 3,3 cm
MaterialT-Skin
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO With Flexible Spine
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki