DILDO Chisa With Flexible Spine

Klasični dildo With Flexible Spine v rokavu skriva kar nekaj adutov. Na pogled ima dildo izjemno realistične poteze, ki na las spominjajo na čisto pravi penis. Prav tako pa vas bo navdušil tudi njegov material, ki je posebej telesu prijazen, in ne vsebuje ftalatov ter lateksa. Ima mehko fleksibilno celoto, in boste z njim lahko raziskovali tudi bolj skrite kotičke vašega telesa. Penis ima rahlo izbočene detajle, da vam bo pričaral še bolj stimulativno izkušnjo. Uporabnice ga naravnost obožujejo, preizkusite ga tudi vi!
Redna cena 12,99 € Akcijska cena 10,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00006
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,99 €

Klasični dildo With Flexible Spine v rokavu skriva kar nekaj adutov.

 

Na pogled ima dildo izjemno realistične poteze, ki na las spominjajo na čisto pravi penis. Prav tako pa vas bo navdušil tudi njegov material, ki je posebej telesu prijazen, in ne vsebuje ftalatov ter lateksa. Ima mehko fleksibilno celoto, in boste z njim lahko raziskovali tudi bolj skrite kotičke vašega telesa. Penis ima rahlo izbočene detajle, da vam bo pričaral še bolj stimulativno izkušnjo. Uporabnice ga naravnost obožujejo, preizkusite ga tudi vi!

Dildo With Flexible Spine je izdelan iz trpežnega T-Skin materiala, ki tudi po večkratnih uporabah še vedno ohranja prvoten izgled ter teksturo.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Chisa Novelties 2019
Dodatno Velikost: 17 cm x 3,3 cm
Material T-Skin
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa With Flexible Spine
Vaša ocena
Top prodajni artikli