RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Dooz 14000

Spoznajte revolucionarni izdelek, s katerim se bodo minute spremenile v ure! Dooz 14000 je najbolj učinkovit izdelek za preprečevanje prezgodnjega izliva na trgu. Pohvali se lahko s kar 4 x večjo močjo, ter učinkom, ki je viden že 10 minut po nanosu. Izboljšajte kvaliteto vaših spolnih odnosov, in postanite ljubimec, kakršen si želite biti. Raziskave kažejo, da se kar 75% moških srečuje z težavami s prezgodnjim izlivom. Te pa so posledica prehitrega tempa življenja in obilice stresa s katerim se srečujejo na vsakodnevni ravni. Z izdelkom Dooz 14000 boste lahko ponovno vzbudili strasti in se s svojo drago sproščali v najbolj intimnem trenutku dneva.
19,99 €

Zaloga:

Na zalogi 3-5 dni

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
D14

Spoznajte revolucionarni izdelek, s katerim se bodo minute spremenile v ure!


Dooz 14000 je najbolj učinkovit izdelek za preprečevanje prezgodnjega izliva na trgu. Pohvali se lahko s kar 4 x večjo močjo ter učinkom, ki je viden že 10 minut po nanosu. Izboljšajte kvaliteto vaših spolnih odnosov in postanite ljubimec, kakršen si želite biti. Raziskave kažejo, da se kar 75% moških srečuje z težavami s prezgodnjim izlivom. Te pa so posledica prehitrega tempa življenja in obilice stresa s katerim se srečujejo na vsakodnevni ravni. Z izdelkom Dooz 14000 boste lahko ponovno vzbudili strasti in se s svojo drago sproščali v najbolj intimnem trenutku dneva.

 

 

Sta se že kdaj s partnerico ravno dobro ogrela in je že sledil izliv? Ste se kdaj že opravičevali? Prezgodnji izliv je pogost pojav, s katerim se na neki točki v življenju sreča vsak moški. Povprečno trajanje spolnega odnosa je po raziskavah sodeč zgolj 7 minut. V tem primeru pa velikokrat pride do tega, da eden od partnerjev ni v celoti potešen. Vzroki so lahko psihološke ali fiziološke narave, na trgu pa se pojavlja vse več izdelkov, ki želijo podaljšati trajanje odnosov. S tem namenom pa vam predstavljamo enega najbolj učinkovitih izdelkov Dooz 14000. Razpršilo ima učinkovito, ter zelo hitro delovanje. Lahko ga boste nanesli povsem diskretno in presenetili svojo boljšo polovico. Pozabite na tegobe, in uživajte v najlepših trenutkih v dvoje!

 

Izdelek priporočamo moškim, ki:

 • Trpijo za prezgodnjim izlivom
 • Želijo podaljšati svoje spolne odnose
 • Želijo zares dobro potešiti partnerja
 • Si želijo popestritev

 

V čem se razlikuje od drugih?

Dooz 14000 je edino razpršilo na svetu z dodatkom Vitamina E, ki neguje in še hitreje aktivira celice. Ker je vitamin naravnega izvora, pa se ta zelo hitro absorbira, ter spodbuja proizvajanje energije v celicah. Prav zaradi posebnega dodatka, pa je ta izdelek še bolj učinkovit kakor drugi, in deluje že 5-10 minut po nanosu. Rezultati bodo vidni v kar 5 x daljšem trajanju spolnega odnosa, nad katerim ne boste navdušeni le vi, vendar tudi vaša partnerica.

 

Prednosti:

 • Zmanjša občutljivost intimnih predelov
 • Pripomore h daljšim ter tršim erekcijam
 • Poveča užitke med spolnim odnosom
 • Poveča samozavest
 • Izboljša vaše spolno življenje
 • Poveča zadovoljstvo vaše partnerice
 • Zdrži kar do 5 ur po nanosu
 • Zadostuje za več kot 60 nanosov
 

Stranke so o izdelku DOOZ 14000 povedale:

 
Full dobr izdelek! Imel že marsikaj, vendar vse skupaj ni nič v primerjavi s tem izdelkom. Naneseš na korenjaka, počakaš 10 minut, potem pa se zabava začne in traja in traja, NORO!! - Jure R. 

Gospodje, kupite ga ker je enostavno najboljši, definitivno. Odkar ga imajo v tej trgovini sem njihova redna stranka. Močno priporočam, če si želite močne spremembe. - Ivan LJ
 
DOOZ sem že uporablal in vedno bil zadovolen.. Hvala za ta izdelek - BRAVO BRAVO .. LP - Mirzo

 

Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

Vsa mnenja o izdelku DOOZ si lahko preberete tukaj. 

 

Pogosta vprašanja

 Koliko nanosov je potrebnih?

Ker je izdelek občutno močnejši od preostalih, bosta zadostovala zgolj 2 nanosa razpršila po penisu. Nanesete ga 5 do 10 minut pred spolnim odnosom. Če boste po nanosu začutili rahlo mravljinčenje pa to ignorirajte, saj bo v minuti izginilo. Razpršilo lahko nanesete tudi na dlan in potem vtrete v penis.

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočene količine nanosa (2x)!

Se ob uporabi lahko izvaja oralne odnose?

Seveda! Razpršilo je brez vonja in okusa, prav tako pa popolnoma varno tudi pri oralnih odnosih.

Koliko časa učinkuje?

Izdelek učinkuje kar do 5 ur po uporabi. Tako boste lahko tudi po predahu nadaljevali s svojo vzdržljivostjo.

Ali je izdelek Dooz 14000 original?

Seveda. Na spletu se pojavljajo ponarejene različice razpršila, ki pa niso tako učinkovite kakor originalni. V naši spletni trgovini pa vam ekskluzivno ponujamo 100% originalen izdelek Dooz 14000.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Reman
Dodatno

Vsebina: 45 ml (Zadostuje za 60 nanosov ali več)

Dermatološko in klinično testiran.

Poreklo izdelka: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Dooz 14000
Vaša ocena
Top prodajni artikli