Dostava in osebni prevzem

 

Spletna trgovina Svet erotike potrošnikom zagotavlja 100% diskretno dostavo, saj so vsa naročila poslana v popolnoma nevtralni embalaži brez logotipov trgovine Svet erotike. Na spremnici Pošte Slovenije ali GLS dostavne službe, ki je dodana na paketu je naveden pošiljatelj Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p., Virmaše 133, 4220 Škofja Loka.

Naša pogodbena partnerja za dostavo izdelkov sta Pošta Slovenije in GLS, ki pošiljke distribuirata v skladu z njihovimi pogoji poslovanja.

 

Možnosti dostave v Sloveniji

Način dostave si lahko izberete popolnoma po lastni želji. Na voljo je pet različnih možnosti dostave:

 

 • Dostava na dom

Priporočeno pošiljko ali paket vam Pošta Slovenije dostavi na dom. V kolikor ste odsotni vam uslužbenec Pošte Slovenije v nabiralniku pusti obvestilo o prispeli pošiljki s katerim v petnajstih dneh na Pošti Slovenije prevzamete naročilo.

 

 • Poštno ležeče

100% diskretno pošiljanje. V primeru, da želite popolno anonimnost, vam lahko naročilo pošljemo na poštno poslovalnico kot "Poštno ležeče". V tem primeru na dom ne prejmete nobenega obvestila o prispeli pošiljki na vaši pošti, ampak vam datum prevzema sporočimo po elektronski pošti ali na GSM. Pošiljka prispe na vašo pošto do 3 dni po oddaji (po navadi prispe že naslednji delovni dan), prevzamete pa jo lahko v naslednjih petnajstih dneh.

Za pošiljanje kot Poštno ležeče, nam pri procesu naročila pod opombami zapišite točno številko pošte kamor želite pošiljko prejeti. Izberete si lahko katerokoli poslovalnico v Sloveniji, vendar morate navesti točno številko pošte na katero želite prejeti naročilo! (1000 Ljubljana ni dovolj, ker je v Ljubljani večje število poslovalnic).

Pri oddaji naročila je potrebno oddati točne osebne podatke (ime in priimek), ker je pri prevzemu na pošti potrebno identiteto dokazati z osebnim dokumentom. V nasprotnem primeru naročila ne bo možno prevzeti.

Primer naslova:

 • Jože Košir
 • Poštno ležeče
 • 2101 Maribor

Številko pošte, kamor želite, da je naročilo dostavljeno si lahko poiščete na http://www.posta.si/poslovalnice/491

 

 • Dostava na določene bencinske servise Petrol

Pri paketih, naslovljenih na naslov bencinskega servisa Petrol, mora biti obvezno navedena telefonska oziroma mobilna številka naslovnika. Rok za prevzem paketa na izbranem bencinskem servisu je osem dni. Po preteku tega roka se paket vrne pošiljatelju.

Višina provizije za dostavo na bencinski servis znaša 1,05 €. Provizijo plačate ob prevzemu naročila družbi Petrol d.d.

Seznam bencinskih servisov na katere je možno dostaviti naročilo se nahaja pri zaključku naročila.

Seznam bencinskih servisov lahko najdete tukaj

 

 • Dostava na paketomat Pošte Slovenije

100% diskretno pošiljanje. V primeru, da želite popolno anonimnost, vam lahko naročilo pošljemo na katerega izmed paketomatov Pošte Slovenije.  

Prosim pri oddaji naročila na paketomat navedite naslov (primer):

 • DAMJAN MUHVIČ,
 • PS PAKETOMAT,
 • Cesta na Brdo 5, 4702 KRANJ (unikatne poštne številke)

Postopek prevzema naročila: v paketomat vnesite številko svojega mobilnega telefona in unikatno PIN kodo ali skenirajte unikatno QR kodo.

Plačilo naročila: odkupnino plačate s plačilno ali kreditno kartico (NFC tehnologija). Ob prevzemu v POS terminal na paketomatu vstavite plačilo/kreditno kartico in opravite transakcijo.

V primeru, da je paket, ki ste ga prevzeli poškodovan se oglasite na najbližji pošti, kjer se izpolni reklamacijski zapisnik.

V primeru težav pri prevzemu naročila, prosim pokličite na 080 14 00

Seznam paketomatov lahko najdete tukaj

 

 • Dostava z GLS dostavno službo 

GLS hitra dostavna služba vam ponuja različne možnosti dostave. Pred dostavo boste prejeli klic kurirja s katerim se boste dogovorili za prevzem paketa. 

S pomočjo povezave, ki jo prejmete na vašo mobilno številko in e-mail naslov, pa lahko preusmerite paket na poljubno GLS prevzemno mesto. GLS dostavna služba ima 400 paketnih trgovin in 45 paketomatov po celi Sloveniji. Paketne trgovine so vključene v obstoječe trgovine ali bencinske servise in imajo zelo dolge delavnike (najmanj do 18 ure), Paketomati pa se nahajajo na območjih z visoko obiskanostjo in na njih lahko prevzamete paket 24 ur na dan.

Svojo najbližjo GLS paketno trgovino ali paketomat lahko najdete na tej povezavi.  

Možnosti dostave na Hrvaško

Pogodbeni partner za dostavo paketov je dostavna služba GLS. 

GLS dostavna služba vam ponuja razlićne možnosti dostave. Pred dostavo boste prejeli klic kurirja s katerim se boste dogovorili za prevzem paketa. 

S pomočjo povezave, ki jo prejmete na vašo mobilno številko in e-mail naslov, pa lahko preusmerite paket na poljubno GLS prevzemno mesto. 

Strošek poštnine na Hrvaško z dostavno službo GLS znaša 27,88 KN (3,70 EUR). Cena dostave na računu ima svojo postavko in je na računu ločena od ostalih izdelkov. Za naročila nad 376 KN (50 EUR) je dostava brezplačna.

Dostavna služba GLS dostavlja pakete tudi na otoke. Plačilo z odkupnino je mogoče za naslednje otoke: Lošinj, Cres, Krk, Rab, Pag, Vir, Murter, Pelješac, Hvar, Brač, Vis, Pašman in Ugljan. Plačilo z odkupnino na žalost ni možno na tistih otokih, ki niso na tem seznamu, zato priporočamo, da naročilo plačate s kreditno kartico ali po predračunu. 

Dostavni rok na Hrvaško je od 3-5 delovne dni za izdelke, ki so na zalogi v našem skladišču. Naročila z izdelki, ko so na zalogi in jih prejmemo na delovni dan do 13 ure so praviloma poslana še isti dan. V tem primeru je dostava v večjih mestih in otokih praviloma možna že naslednji delovni dan. 

Cena dostave in provizija Pošte Slovenije ter GLS 

Strošek dostave za naročilo je 3,70 EUR ne glede na težo in količino poslanih paketov, v primeru, da skupni znesek naročila presega vrednost 50 EUR pa je dostava brezplačna!

Stroške provizije pri dostavi na dom, poštno ležeče, dostava na bencinski servis MOL ali dostava na paketomat provizijo odkupnine krije Svet erotike.

Stroške provizije pri dostavi na bencinski servis Petrol krije naročnik.

 

Rok dostave 

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-2 delovnih dni v ostalih primerih pa je rok za dostavo naveden ob izdelku v spletni trgovini. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Izdelke naročene od ponedeljka do petka do 16.00 ure bomo odposlali še isti dan, kar pomeni, da pošiljko najverjetneje prejmete že naslednji dan. (Pošta Slovenije si pridržuje pravico do  dostave najkasneje v treh delovnih dneh). Kasnejša naročila bodo odposlana naslednji delovni dan. Naročila oddana v soboto in nedeljo ali med prazniki bodo odposlana naslednji prvi delovni dan.

 

Osebni prevzem 

Osebni prevzem je možen na sedežu podjetja Damjan Muhvič s.p., Virmaše 133, 4220 Škofja Loka. Osebni prevzem je možen v času uradnih ur, in sicer od ponedeljka do petka.

Predlagamo vam, da se predhodno dogovorite za termin na 031 397 946 ali po elektronski pošti na [email protected].

Izven delovnega časa možen prevzem po predhodnem dogovoru. Na sedežu podjetja imamo vse izdelke na zalogi, ki imajo v spletni trgovini označen rok dostave 1-2 dni.

eroticna_trgovina_skofja_loka