DVOJNI PENETRATOR Double Dong 14

To je dvojni penetrator, ki zmore čisto vse položaje. Double dong je namreč ekstremno fleksibilni penetrator realističnega izgleda in otipa. Izdelan je tako, da se lahko prepogiba v različne položaje in v njih tudi ostane. Tako boste lahko resnično dobro prebudili svojo domišljijo, in dosegali točke, ki so se vam prej zdele skoraj nedostopne. Primerno za pare ali posameznike, dvojni penetrator Double Dong bo v spalnico vedno pripeljal veliko vroče zabave.
Redna cena 18,99 € Akcijska cena 16,14 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00916

To je dvojni penetrator, ki zmore čisto vse položaje.

 

Double dong je namreč ekstremno fleksibilni penetrator realističnega izgleda in otipa. Izdelan je tako, da se lahko prepogiba v različne položaje in v njih tudi ostane. Tako boste lahko resnično dobro prebudili svojo domišljijo, in dosegali točke, ki so se vam prej zdele skoraj nedostopne. Primerno za pare ali posameznike, dvojni penetrator Double Dong bo v spalnico vedno pripeljal veliko vroče zabave.

Na pogled zelo realistično izdelan dildo z detajli ven in glavice, vam bo dal občutek kakor, da ste v roke prijeli čisto pravi penis. Le, da je ta dvojni, in obeta veliko zanimivih položajev. Njegova fleksibilnost bo pripomogla h veliko načinom uporabe, ki si jo lahko privoščite tudi v dvoje. Privoščite si 39 centimetrov dolgo noro doživetje s katerim boste odkrili najbolj skrite kotičke.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: Dolžina 39 cm x širina 3,3 cm
Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DVOJNI PENETRATOR Double Dong 14
Vaša ocena
Top prodajni artikli