EasyConnect

EasyConnect

EasyConnect je nova linija znamke EasyToys in je revolucionarna linija igrač, ki jih upravljate z aplikacijami in so namenjene izboljšanju vašega užitka. Z aplikacijo EasyConnect postane vsaka izkušnja bolj osebna in intenzivna. Ta linija ponuja dinamične možnosti za obogatitev vašega spolnega življenja, od samostojnih pustolovščin do sodelovanja v paru.

EasyConnect vam nudi popolno svobodo, da svojo spolnost raziskujete na nove načine. Ne glede na to, ali prevzamete nadzor ali ga predate, je vsaka izkušnja z igračami pustolovščina sama po sebi.

Brezplačno prenesena aplikacija EasyConnect se prek Bluetootha brez težav poveže z vašo erotično igračo. V aplikaciji je takoj na voljo devet vnaprej programiranih vzorcev vibriranja. Poleg tega aplikacija ponuja različne funkcije, ki obogatijo vašo izkušnjo.

Aplikacija je zasnovana za upravljanje z eno roko, kar zmanjšuje motnje med intimnimi trenutki. Priročna funkcija aplikacije je, da se zaslon samodejno zatemni, ko odložite telefon. To preprečuje nenamerne spremembe nastavitev, če se po pomoti dotaknete zaslona. Želite prekiniti vibracije ali prilagoditi intenzivnost? To lahko preprosto storite s preprostim drsnikom.

Edinstvene funkcije aplikacije EasyConnect:

  • Standardni vzorci: Izbirate lahko med 9 zanimivimi vzorci vibriranja in s preprostim drsnikom prilagodite intenzivnost.
  • Ustvarite svoje vzorce vibriranja: S funkcijo Free Touch lahko oblikujete, shranite in podoživite svoje vzorce za osebni užitek.
  • Igranje na daljavo: Partner lahko nadzoruje vaše užitke, ne glede na to, kje se nahaja.
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

5 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

5 elementov

na stran