Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • ELIXIR ZA PARE YesforLove ELIXIR ZA PARE YesforLove

ELIXIR ZA PARE YesforLove

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Recite DA ljubezni.. Prihaja elixir za pare YesForLove, s katerim bodo vašimi odnosi še posebej prijetni. Za razliko od preostalih izdelkov na trgu, je YesForLove namenjen obema, tako moškim kakor ženskam.

Zaloga: 1-2 dni

34,90 €

Opis izdelka

Recite DA ljubezni.. Prihaja elixir za pare YesForLove, s katerim bodo vašimi odnosi še posebej prijetni.

 

Za razliko od preostalih izdelkov na trgu, je YesForLove namenjen obema, tako moškim kakor ženskam. Inovativna formula znotraj elixirja omogoča bolj stimulativne občutke med spolnimi odnosi, ter boljše orgazme za oba partnerja. Že kmalu po nanosu se bo pojavil občutek topline, za katerim bo sledil občutek hlajenja, ki pa bosta povečala občutljivost vaših intimnih predelov, ter tako zagotovila, da bodo vajini orgazmi vrhunski! Izdelek je 100% telesu prijazen in združljiv z vsemi erotičnimi pripomočki ter kondomi.

 

'' Izredna mešanica ledu in ognja, za vse pare željne strastnega ljubljenja.. Naj bodo vaši orgazmi prava simfonija občutkov.. Z elixirjem YesForLove je vse mogoče! ''


Francoski proizvajalec je želel ustvariti izdelek, ki bi zanetil ogenj v spalnici, in poskrbel, da se odnosi ne bodo nikoli ohladili. Elixir za pare omogoča obojestranske užitke ter lažje doseganje vrhuncev, saj poveča občutljivost intimnih predelov in dodatno stimulira med spolnimi odnosi. Izdelek je hipoalergen, ter 100% telesu prijazen, ter testiran iz strani ginekologov. Brez skrbi ga bosta lahko uporabljala OBA!

 

Navodila za uporabo:

Nanesite elixir v velikosti graha na glavico ter po celotni dolžini penisa, ter nežno vmasirajte izdelek približno 30 sekund, da zagotovite popolno absorbacijo. Nato podrgnite penis ob ženski klitoris ter ustnice, in zabava se bo pričela. Elixir ne le da omogoča boljša stimulacijo klitorisa, penisa ter G točko, pripomore tudi h boljšemu nadzoru izliva pri moških.

Dodatne informacije

Proizvajalec YESforLOV
materiali Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Dodatne informacije

Količina: 30 ml

Poreklo izdelka: Francija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki