KREMA ZA POVEČANJE PENISA Enlargo

Enlargo je krema, ki ob redni uporabi povzroči rast penisa. Rezultati so vidni takoj, ker bo vaš penis že ob prvem nanosu kreme daljši in debelejši!
21,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N0972

Najbolj prodajana krema za povečanje penisa!

   

Enlargo je krema, ki ob redni uporabi povzroči rast penisa.

Rezultati so vidni takoj, ker bo vaš penis že ob prvem nanosu kreme daljši in debelejši, dolgotrajna uporaba pa vodi do stalnega povečanja penisa!

Ne verjamete? V televizijski dokumentarno oddaji, "Ženski vodič za seks 21" stoletja, britanske televizije Channel 5, so naredili preizkus treh različnih metod za povečanje penisa. Rezultati so bili izjemni, saj je krema Enlargo delovala najbolje in je srečnežu povečala penis za 2,5 cm samo v dveh mesecih!

 

Uporaba:

V primerjavi z nekaterimi ostalimi izdelki za povečanje penisa, kot so različni izdelki, ki delujejo na principu raztezovanja penisa je uporaba kreme izredno enostavna. Kremo na penis nanesemo direktno, naravne sestavine pa prodrejo v tkivo penisa, ki stimulirajo krvni obtok. Rezultat je viden v dalšem in debelejšem penisu, erekcije pa so močnejše in trdnejše. Vsakodnevna uporaba kreme bo pripeljala do stalnega povečanja penisa! Za vrhunske rezultate povečanja, priporočamo souporabo erekcijske črpalke. Z uporabo kreme in erekcijske črpalke boste dosegli rezultate, ki jih definitivno ne pričakujete. Uporabo črpalke priporočamo dnevno od 20 - 30 minut, izjemno pa si boste tudi izboljšali erekcijo!

  

Pogosta vprašanja:

 

Kako uporablajti kremo?

Manjšo količino kreme (cca.08 g), nanesite na področje celega penisa in jo nežno utrete. Za zajamčene rezultate je kremo potrebno uporabiti 2 x dnevno, vsaj 60 dni.

Za koliko nanosov zadostuje zavojček kreme?

Zavojček kreme zadostuje za 30 dni, če jo uporabite 2x dnevno.

Kdaj lahko pričakujem spremembe?

Spremembe bodo takojšnje, saj bodo erekcije vidno kvalitetnejše kot prej (povečana dolžina, obseg in trdnejši penis), za stalno povečanje bo povprečen uporabnik uporabljal Enlargo dva meseca. Nekateri posamezniki so poročali o izjemnih rezultatih že po štirih tednih uporabe! Zelo pomembno pa je, da uporabnik nudi izdelku in svojemu telesu dovolj časa, da proces začne delovati.

    

        Kaj so povedali zadovoljni uporabniki!?

Krema res dobro dela.erekcija je veliko boljša ,obseg glavce in penisa se je povečal kar kmalu.žena se čudi zakaj takšna sprmemba,ker ji nisem povedal za kremo. lp Matjaž

Za: dobro dela. Zaradi velikosti imam že dolgo kompleks, zato sem se odločil za nakup Enlargo kreme. Uporabljam jo dober mesec in vam sporočam, da krema resnično deluje. V erekciji je moj korenjak pridobil na dolžini 1,6 cm!!! Če ste še vedno v dvomih vam sporočam, da je dvom popolnoma odveč. Priporočam nakup, če imate podobno težavo. Alex.

Krema resnično deluje! Že po nekaj dnevni uporabi je bil viden rezultat. Penis je postal nekoliko debelejši oziroma bolj nabrekel. Kremo uprabljam nekaj več, kot 30 dni in sem z učinkom več kot zadovoljen, saj je penis v erekciji daljši za 1,4 cm. Verjamem, da bo moj penis v 60 dneh pridobil več, kot 2 cm! Priporočam nakup. S.P.

Takoj sem si nabavil 3 kreme, ki sem jih že porabil. Rezultat = iz 15,5 cm na 17,3 cm! Izjemno! Aki.

Pravkar sem porabil dva zavitka kreme, ki sem jo nanašal dvakrat na dan. Moj joker je večji za 1,4 cm, kar ni, kot obljubljajo vendar sem zadovoljen. Pravkar bom naročil še en zavitek mogoče pa se pozna še za kakšen centimeterček. Pozna pa se tudi na debelini - približno 0,5 cm. Ženi nisem povedal, da uporabljam kremo, vendar je nekje po 30 dneh sama opazila razliko! Joker.

Kremo sem kupil prijatelju, ker ni bil zadovoljen z velikostjo svojega korenjaka. Po uporabi kreme je bil z rezultatom izjemno navdušen, saj je pridobil na dolžini več kot 2 cm, občutno pa se je povečal tudi obseg! Nad kremo je navdušen in jo izredno priporoča vsem, ki si želite daljši in debelejši penis! Cockcrazy. Kar bi vam želel sporočiti je samo to, da ta krema resnično deluje!! Mico.

     

Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

Vsa mnenja o kremi Enlargo lahko najdete tukaj


Ingredients: Aqua, Paraffinium Liquidum, Cetearyl Alcohol, Peg-30 Lanolin, Glycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Peg-75 Lanolin, Ethylparaben, Butylparaben, p-Chloro-m-Cresol, BHT, Methyl Nicotinate, Propylparaben, Isobutylparaben, Alcohol Denat, Methyl Salicylate, Capsicum Annuum Extract, CI 16255

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAries Ram
DodatnoVsebina: 50g
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KREMA ZA POVEČANJE PENISA Enlargo
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki