EREKCIJSKA ČRPALKA Toy Joy Master Black

Za trdne erekcije in dodane centimetre, poskrbi erekcijska črpalka Master Black! Spoznajte visoko kvalitetno črpalko s katero boste ob redni uporabi lahko hitro dosegli željene rezultate. Črpalka je izdelana na principu črpanja vakuma, ki izboljša prekrvavitev penisa, in pripelje do bolj trdnih erekcij o katerih sanjate. Da je to ena bolj kvalitetnih črpalk pa potrjuje tudi izbira materiala, ki pa je visoko kakovostni PVC z manšeto za tesno prileganje in gumo. Črpalka ima edinstveno oblikovani sistem črpanja zraka z priloženim kazalcem, ki ob stisku pumpe kaže količino vakuma. S pomočjo ure lahko spremljate koliko zraka črpate, ter medtem skozi prozorno ogrodje opazujete korenjaka, ki pridobiva centimetre.
Redna cena 44,99 € Akcijska cena 38,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10463
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 38,24 €

Za trdne erekcije in dodane centimetre, poskrbi erekcijska črpalka Master Black!

 

Spoznajte visoko kvalitetno črpalko s katero boste ob redni uporabi lahko hitro dosegli željene rezultate. Črpalka je izdelana na principu črpanja vakuma, ki izboljša prekrvavitev penisa, in pripelje do bolj trdnih erekcij o katerih sanjate. Da je to ena bolj kvalitetnih črpalk pa potrjuje tudi izbira materiala, ki pa je visoko kakovostni PVC z manšeto za tesno prileganje in gumo. Črpalka ima edinstveno oblikovani sistem črpanja zraka z priloženim kazalcem, ki ob stisku pumpe kaže količino vakuma. S pomočjo ure lahko spremljate koliko zraka črpate, ter medtem skozi prozorno ogrodje opazujete korenjaka, ki pridobiva centimetre.

Erekcijska črpalka Master Black se lahko pohvali z visoko kvalitetno izdelavo, ter povsem unikatno zunanjostjo. Na njej boste namreč poleg ergonomsko oblikovanega držala, opazili tudi poseben merilec zraka, ki bo ob stisku prikazoval količino izčrpanega vakuma. Njena prozorna celota je izdelana iz kakovostnega PVC materiala, ter omogoča povsem varno uporabo.

Za bolj prijeten 'trening penisa' priporočamo, da pred uporabo z lubrikantom na vodni osnovi navlažite vhod v črpalko ter penis.

Za resnično odlične rezultate v dolžini ter širini, pa priporočamo souporabo gela Titan Gel, ki ga prav tako lahko najdete v naši ponudbi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAToy Joy 2019
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: Dolžina 21,5 cm x širina 5,5 cm
MaterialPVC
BarvaProzorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKA ČRPALKA Toy Joy Master Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli