EREKCIJSKA ČRPALKA Toy Joy Master Black

Za trdne erekcije in dodane centimetre, poskrbi erekcijska črpalka Master Black! Spoznajte visoko kvalitetno črpalko s katero boste ob redni uporabi lahko hitro dosegli željene rezultate. Črpalka je izdelana na principu črpanja vakuma, ki izboljša prekrvavitev penisa, in pripelje do bolj trdnih erekcij o katerih sanjate. Da je to ena bolj kvalitetnih črpalk pa potrjuje tudi izbira materiala, ki pa je visoko kakovostni PVC z manšeto za tesno prileganje in gumo. Črpalka ima edinstveno oblikovani sistem črpanja zraka z priloženim kazalcem, ki ob stisku pumpe kaže količino vakuma. S pomočjo ure lahko spremljate koliko zraka črpate, ter medtem skozi prozorno ogrodje opazujete korenjaka, ki pridobiva centimetre.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10463

Za trdne erekcije in dodane centimetre, poskrbi erekcijska črpalka Master Black!

 

Spoznajte visoko kvalitetno črpalko s katero boste ob redni uporabi lahko hitro dosegli željene rezultate. Črpalka je izdelana na principu črpanja vakuma, ki izboljša prekrvavitev penisa, in pripelje do bolj trdnih erekcij o katerih sanjate. Da je to ena bolj kvalitetnih črpalk pa potrjuje tudi izbira materiala, ki pa je visoko kakovostni PVC z manšeto za tesno prileganje in gumo. Črpalka ima edinstveno oblikovani sistem črpanja zraka z priloženim kazalcem, ki ob stisku pumpe kaže količino vakuma. S pomočjo ure lahko spremljate koliko zraka črpate, ter medtem skozi prozorno ogrodje opazujete korenjaka, ki pridobiva centimetre.

Erekcijska črpalka Master Black se lahko pohvali z visoko kvalitetno izdelavo, ter povsem unikatno zunanjostjo. Na njej boste namreč poleg ergonomsko oblikovanega držala, opazili tudi poseben merilec zraka, ki bo ob stisku prikazoval količino izčrpanega vakuma. Njena prozorna celota je izdelana iz kakovostnega PVC materiala, ter omogoča povsem varno uporabo.

Za bolj prijeten 'trening penisa' priporočamo, da pred uporabo z lubrikantom na vodni osnovi navlažite vhod v črpalko ter penis.

Za resnično odlične rezultate v dolžini ter širini, pa priporočamo souporabo gela Titan Gel, ki ga prav tako lahko najdete v naši ponudbi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Toy Joy 2019
Material PVC
Dolžina 32 cm (vstavljiva max. do 20 cm)
Širina 6,5 cm (vstavljiva max. do 5,5 cm)
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKA ČRPALKA Toy Joy Master Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli