EREKCIJSKA ČRPALKA Maximazer Worx VX1

Erekcijska črpalka ali mastrubator? Ona je oboje! Maximazer Worx 1 je sistem za izboljšanje moške spolnosti, sestavljen iz vakumske črpalke, odstranljivega neprodušnega tesnila v obliki realistične vagine, ter erekcijskega obročka za ohranjanje trdne erekcije.
Redna cena 25,99 € Akcijska cena 20,79 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00128

Erekcijska črpalka ali mastrubator? Ona je oboje!

 

Maximazer Worx 1 je sistem za izboljšanje moške spolnosti, sestavljen iz vakumske črpalke, odstranljivega neprodušnega tesnila v obliki realistične vagine, ter erekcijskega obročka za ohranjanje trdne erekcije. Ta edinstvena črpalka vas bo popeljala do boljše erekcije ter kontrole izliva, obenem pa boste lahko uživali tudi v realističnem rokavu, sestavljenega iz privlačne vagine, ki na las spominja na pravo. Črpalka je izdelana iz prozornega materiala skozi katerega boste lahko spremljali svoj napredek. Podaljšajte užitke, in izboljšajte erekcijo.. Vaša draga vam bo hvaležna!

Erekcijska črpalka Maximazer Worx je enostavna in prijetna za uporabo. Združili boste zabavo in koristni trening, ki prinaša boljše rezultate pri trdnosti vaše erekcije. Za ohranitev pa bo poskrbel fleksibilni erekcijski obroček, ki ga brezplačno prejmete v kompletu.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Material Silikon
Dolžina 22 cm (vstavljiva max. do 19,8 cm
Širina 6,8 cm (vstavljiva max. do 5,5 cm)
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKA ČRPALKA Maximazer Worx VX1
Vaša ocena
Top prodajni artikli