EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Beginner

Erekcijska črpalka za začetnike je tu! Vaše sanje o velikem penisu so sedaj bližje kot si mislite. Z redno uporabo črpalke boste pridobili na velikosti ter samozavesti. Vse kar morate storiti je, da preizkusite črpalko, ki vam bomo pomagala do željenih rezultatov. Če se prvič srečujete s tovrstnimi izdelki, pa je podjetje Pipedream na trg postavilo začetniško črpalko, ki je enostavna za uporabo, ob prevelikemu pritisku pa lahko uporabite stikalo, ki v trenutku sprosti vakum.
20,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21190 BLACK

Erekcijska črpalka za začetnike je tu! Vaše sanje o velikem penisu so sedaj bližje kot si mislite.

 

Z redno uporabo črpalke boste pridobili na velikosti ter samozavesti. Vse kar morate storiti je, da preizkusite črpalko, ki vam bomo pomagala do željenih rezultatov. Če se prvič srečujete s tovrstnimi izdelki, pa je podjetje Pipedream na trg postavilo začetniško črpalko, ki je enostavna za uporabo, ob prevelikemu pritisku pa lahko uporabite stikalo, ki v trenutku sprosti vakum.

Težave z erekcijo ter velikostjo penisa, bodo vedno najbolj vroča tema o kateri se sprašujejo skoraj vsi moški. Kako brez prevelikega truda doseči optimalne rezultate, ki bodo pripomogli h boljšemu počutju ter povrnili izgubljeno samozavest? Preizkusite začetniško erekcijsko črpalko! Vakumska črpalka deluje na principu izboljšanja prekrvavitve vašega penisa. Rezultati pa so povečanje penisa ter trše erekcije, prav tako pa tudi boljša vzdržljivost.

Pump Worx Beginner je izdelana posebej za tiste, ki se še niso srečali s tovrstnimi izdelki, in bi radi črpalko, ki je obenem enostavna za uporabo, ter ponuja dobre rezultate. Črpalka deluje tako, da z stiskanjem pumpice črpate vakum znotraj nje. Med celotnim postopkom pa boste lahko skozi prozorno ohišje opazovali svojega korenjaka kako pridobiva na centimetrih, ter izboljšuje vašo erekcijo. Da boste obdržali erekcijo čvrsto, pa je v kompletu priložen tudi erekcijski obroček, ki si ga lahko nadanete po končani vadbi.

Za resnično odlične rezultate v dolžini ter širini, pa priporočamo souporabo gela Titan Gel, ki ga prav tako lahko najdete v naši ponudbi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pump Worx
Dodatno Velikost: Dolžina 19 x širina 5 cm
Material ABS
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Beginner
Vaša ocena
Top prodajni artikli