EREKCIJSKA ČRPALKA TOY JOY Power Pump (Črna)

Za boljše spolno življenje poskrbi erekcijska črpalka Power Pump. Namen erekcijske črpalke je izboljšanje trdnosti erekcije, prav tako pa tudi povečanje penisa. Power Pump je zmogljiva črpalka, katere uporaba je tako enostavna, da je še posebej primerna tudi za začetnike. Na njenem prozornem ogrodju boste zasledili centimetre, s pomočjo katerih boste lahko dobro merili rast vašega korenjaka. Visoko kakovostna črpalka je pripomoček številka ena, ki bo izboljšal vašo spolnost, in vas v postelji prikazal v najboljši luči do sedaj.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10458 BLACK
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,74 €

Za boljše spolno življenje poskrbi erekcijska črpalka Power Pump.

 

Namen erekcijske črpalke je izboljšanje trdnosti erekcije, prav tako pa tudi povečanje penisa. Power Pump je zmogljiva črpalka, katere uporaba je tako enostavna, da je še posebej primerna tudi za začetnike. Na njenem prozornem ogrodju boste zasledili centimetre, s pomočjo katerih boste lahko dobro merili rast vašega korenjaka. Visoko kakovostna črpalka je pripomoček številka ena, ki bo izboljšal vašo spolnost, in vas v postelji prikazal v najboljši luči do sedaj.

Erekcijska črpalka poskrbi za trdoto, ki jo želite, ter velikost po kateri hrepenite. Z stiskanjem priložene pumpice boste v notranjost črpalke črpali zrak, ter izboljšali prekrvavitev v notranjosti penisa. Z treningom penisa pa boste izboljšali trdnost erekcije, ter pridobili na centimetrih.

Za resnično odlične rezultate v dolžini ter širini, pa priporočamo souporabo gela Titan Gel, ki ga prav tako lahko najdete v naši ponudbi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAToy Joy 2019
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: 19 cm x 5 cm
MaterialPVC
BarvaProzorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKA ČRPALKA TOY JOY Power Pump (Črna)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli