EREKCIJSKA ČRPALKA Toy Joy Power Pump (Modra)

Tukaj je priljubljena erekcijska črpalka Power Pump v modrem odtenku! Klasična erekcijska črpalka Power Pump vam bo pomagala izboljšati spolno življenje medtem, ko boste uživali v povečanih centimetrih. Erekcijska črpalka Power Pump je izjemno enostavna za uporabo, in je vsekakor primerna tudi za začetnike. Enostavno vstavite penis v notranjost črpalke in uživajte v črpanju. Z merilom na črpalki pa boste lahko med uporabo spremljali rast penisa.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10458 BLUE
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,74 €

Tukaj je priljubljena erekcijska črpalka Power Pump v modrem odtenku!

 

Klasična erekcijska črpalka Power Pump vam bo pomagala izboljšati spolno življenje medtem, ko boste uživali v povečanih centimetrih. Erekcijska črpalka Power Pump je izjemno enostavna za uporabo, in je vsekakor primerna tudi za začetnike. Enostavno vstavite penis v notranjost črpalke in uživajte v črpanju. Z merilom na črpalki pa boste lahko med uporabo spremljali rast penisa. Visoko kakovostna črpalka je pripomoček številka ena, ki bo izboljšal vašo spolnost, in vas v postelji prikazal v najboljši luči do sedaj.

Za resnično odlične rezultate v dolžini ter širini, pa priporočamo souporabo gela Titan Gel, ki ga prav tako lahko najdete v naši ponudbi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAToy Joy 2019
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: 19 cm x 5 cm
MaterialPVC
BarvaModra
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKA ČRPALKA Toy Joy Power Pump (Modra)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli