EREKCIJSKE TABLETE High Octane Titan 6/1

Hitre in dolgotrajne erekcije - to je vse kar si želi sodobni moški. Za vas imamo odlične erekcijske tablete High Octane Titan, ki so izdelane iz 100% naravnih izvlečkov rastlin, ki dokazano pripomorejo h izboljšanju erekcije. V paketu boste prejeli 6 kapsul, ki jih boste vzeli priložnostno, pred spolno aktivnostjo. Tablete High Octane Titan skrbijo za razvoj hitre erekcije in dolgotrajno ohranjanje le-te.
34,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10410-M, MOR-207

Hitre in dolgotrajne erekcije - to je vse kar si želi sodobni moški.

  

Za vas imamo odlične erekcijske tablete High Octane Titan, ki so izdelane iz 100% naravnih izvlečkov rastlin, ki dokazano pripomorejo h izboljšanju erekcije. V paketu boste prejeli 6 kapsul, ki jih boste vzeli priložnostno, pred spolno aktivnostjo. Tablete High Octane Titan skrbijo za razvoj hitre erekcije in dolgotrajno ohranjanje le-te. 

Poskrbite za zdravo spolnost

Zdravo spolno življenje je zelo pomemben vidik vašega življenja in prav tako tudi partnerskega odnosa. V današnjem svetu, ki ga sestavlja hiter tempo življenja in stres, pa se zelo veliko posameznikov srečuje z motnjami erekcije. V Slovenije se s tovrstnimi težavami srečuje že vsak peti moški. Upad spolnega poželenja, nezmožnost dolgotrajnega ohranjanja erekcije in podobne težave so zelo pogoste, zato moramo o njih spregovoriti. 

Naravne sestavine

Naravne erekcije tablete so lahko odlična izbira za moške, ki jim erekcija povzroča preglavice v spalnici. Tablete High Octane Titan namreč vsebujejo 100% naravne izvlečke sestavin in so brez stranskih učinkov. 

  • Muira Puama: naravni afrodiziak, izboljša moč orgazma, zvišuje libido
  • Panax Ginseng: antioksidant, poveča pretok krvi v penisu, izboljša imunski sistem
  • Tribulus Terrestris: spodbuja erekcijo, naravni afrodiziak
  • Cink: vpliva na vzburjenost in ohranjanje erekcije

  

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu High Octane Titan ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 6 kapsul, 2,1 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo (350 mg) 1 uro pred spolnim odnosom. Nikoli ne vzemite več kot 2 kapsuli v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Sestavine: Muira Puama Extract 200mg, Macra Dry Extract 50mg, Zinc Monomethione 18% 41mg (50% RDA), Tribulus Terrestris 30mg, Radix Ginseng 21mg, other ingredients: Gelatin Capsule

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam.  Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite v hladnem in suhem prostoru, stran od direktne sončne svetlobe. Ne kombinirajte z alkoholom ali kofeinom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Morningstar
Primerno za Moške
Količina 6 kapsul
Poreklo Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKE TABLETE High Octane Titan 6/1
Vaša ocena