EREKCIJSKE TABLETE PharmoVit PlayOn For Men 2/1

PlayOn For Men - inovativno prehransko dopolnilo, namenjeno sodobnemu moškemu, ki ceni svojo vitalnost in moškost. Ta močan dodatek ne bo spremenil le igre, ampak bo spremenil vaše življenje. To je skrivno orožje, ki ga potrebujete, da dvignete svojo samozavest in zmogljivost na ravni brez primere. Erekcijske kapsule PlayOn For Men je močna mešanica popolnoma naravnih sestavin, ki delujejo sinergistično na izboljšanje krvnega obtoka v penisu. Ta izboljšana cirkulacija povzroči močnejšo, boljšo in intenzivnejšo erekcijo, o kateri ste vedno sanjali. Je popolna rešitev za moške, ki želijo v svoje intimne trenutke vnesti več strasti, užitka in moči. Vsaka sestavina je skrbno izbrana in natančno odmerjena, da se zagotovi optimalna moč in učinkovitost. Torej, ste pripravljeni izkusiti novo raven intenzivnosti? Ste se pripravljeni počutiti bolj povezani, bolj živi in bolj možati kot kdaj koli prej? Prevzemite nadzor nad svojim spolnim zdravjem in zmogljivostjo že danes z PlayOn For Men. Moč je v vaših rokah.
Redna cena 6,99 € Akcijska cena 5,94 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
60815099

PlayOn For Men - inovativno prehransko dopolnilo, namenjeno sodobnemu moškemu, ki ceni svojo vitalnost in moškost.

   

Ta močan dodatek ne bo spremenil le igre, ampak bo spremenil vaše življenje. To je skrivno orožje, ki ga potrebujete, da dvignete svojo samozavest in zmogljivost na ravni brez primere.

Erekcijske kapsule PlayOn For Men je močna mešanica popolnoma naravnih sestavin, ki delujejo sinergistično na izboljšanje krvnega obtoka v penisu. Ta izboljšana cirkulacija povzroči močnejšo, boljšo in intenzivnejšo erekcijo, o kateri ste vedno sanjali. Je popolna rešitev za moške, ki želijo v svoje intimne trenutke vnesti več strasti, užitka in moči. Vsaka sestavina je skrbno izbrana in natančno odmerjena, da se zagotovi optimalna moč in učinkovitost.

Torej, ste pripravljeni izkusiti novo raven intenzivnosti? Ste se pripravljeni počutiti bolj povezani, bolj živi in bolj možati kot kdaj koli prej? Prevzemite nadzor nad svojim spolnim zdravjem in zmogljivostjo že danes z PlayOn For Men. Moč je v vaših rokah.


Zakaj se odločiti za erekcijske kaspule Play On For Men:

✔ Ker je odlična seks kapsula za moške

✔ Ker je v celoti izdelana iz naravnih sestavin

✔ Ker boste z njo lahko v celoti izkoristili svoj spolni potencial

✔ Ker se bo izboljšala trdnost erekcije

✔ Ker pozitivno vpliva na vaš libido in spolno moč

✔ Ker nima neželenih stranskih učinkov

✔ Ker izboljšuje vitalnost


Moška spolnost se skozi leta spreminja.. A to še ne pomeni, da se ustavi!

Proces staranja povzroča številne normalne spremembe v telesu, od katerih nekatere vplivajo tudi na spolno željo (spolni nagon) in odziv. Nekateri moški lahko opazijo, da potrebujejo dlje, da se vzburijo ("vklopijo") in razvijejo erekcijo, njihove erekcije pa se morda ne zdijo tako trdne. Občutek ejakulacije se lahko zmanjša, orgazem morda ni tako močan, kot je bil nekoč, in lahko pride do manjšega proizvajanja semena. Čas med erekcijo se lahko poveča in samo razmišljanje o spolnosti morda ne bo več dovolj. Zmanjšana občutljivost lahko pomeni daljšo fizično stimulacijo penisa. Za doseganje ejakulacije lahko traja dlje, vendar je to lahko tudi pozitivna stran pri staranju, saj lahko partnerju zagotovite več zadovoljstva. Medtem, ko nekateri moški opazijo, da se njihova želja po seksu z leti zmanjšuje, drugi ostanejo spolno aktivni skozi celotno življenje - In tako je prav! 

Naj vas proces ne ustavi pri doživljanju najlepših trenutkov v dvoje - vaših spolnih odnosov.  To naravno prehransko dopolnilo omogoča boljšo vitalnost in erekcijo kot v vaši mladosti. Ker si vsak moški želi bolj polne spolne izkušnje (prav tako pa tudi partnerica), je to najboljša alternativa vašim težavam. Naj se vajini skupni užitki ne končajo!


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Play On For Me ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

      

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 2 kapsuli

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo 1 uro pred spolno aktivnostjo z zadostno količino vode (vsaj 2,5 dcl)

Sestavine: L-arginine (L-arginine hydrochloride) 200mg, 4:1 extract from mace terrestris fruit 150mg standardized to 45% saponins 67.5mg, ashwagandha root extract 120mg standardized to 7% withanolides 8.4mg, capsule shell: jalatin, anhydrous caffeine 100mg, 4:1 extract from damiana leaves 60mg, zinc (zinc citrate) 10mg (100% NRV)*
*NRV Nutritient Reference Values

Opozorila: Vsebuje kofein. Ne uporabljajte z drugimi izdelki, ki vsebujejo kofein ali druge sestavine s podobnim učinkom. Izdelek ne vsebuje polnil, sredstev proti strjevanju ali barvil. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Izdelek za odrasle. Izdelka ne uživajte, če jemljete pomirjevala ali antiepileptike, prav tako ga ne smejo uporabljati otroci, nosečnice in doječe matere. Izdelka ne smete uporabljati, če jemljete zdravila za hipertenzijo ali sladkorno bolezen. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Hranite izven dosega otrok.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA PharmoVit
Primerno za Moške
Količina 2 kapsuli
Poreklo EU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKE TABLETE PharmoVit PlayOn For Men 2/1
Vaša ocena