Product was successfully added to your shopping cart.
  • EREKCIJSKI OBROČEK Love In The Pocket EREKCIJSKI OBROČEK Love In The Pocket
  • EREKCIJSKI OBROČEK Love In The Pocket EREKCIJSKI OBROČEK Love In The Pocket

EREKCIJSKI OBROČEK Love In The Pocket

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Erekcijski obroček je skriti pomočnik vsakega odličnega ljubimca. Pridobite trše erekcije, ter daljše spolne odnose z pripomočkom številka ena. Obroček je izdelan iz telesu prijaznega ter izjemno fleksibilnega materiala, ki omogoča popolno prileganje vašemu penisu. S stiskom bo omogočil uravnavanje erekcije, in podaljšal vaše odnose za občutno več časa. Podarite svoji dragi najbolj erotično darilo, in ji pričarajte dolgo noč v družbi nenasitnega ljubimca.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

4,95 €

Opis izdelka

Erekcijski obroček je skriti pomočnik vsakega odličnega ljubimca.

 

Pridobite trše erekcije, ter daljše spolne odnose z pripomočkom številka ena. Obroček je izdelan iz telesu prijaznega ter izjemno fleksibilnega materiala, ki omogoča popolno prileganje vašemu penisu. S stiskom bo omogočil uravnavanje erekcije, in podaljšal vaše odnose za občutno več časa. Podarite svoji dragi najbolj erotično darilo, in ji pričarajte dolgo noč v družbi nenasitnega ljubimca.

To je pravi žepni obroček, ki ga boste lahko vzeli s seboj na katerokoli potovanje. Privoščili si boste lahko daljše spolne odnose, in tokrat v spalnico vstopili še posebej samozavestni. Telesu prijazen, ter mehek material, ki ne vsebuje ftalata pa bo omogočil, da se boste užitkom predajali povsem brezskrbno.

Dodatne informacije

SKU E24605
Proizvajalec Love in the pocket
Barva vijolična
materiali TPE
Dodatne informacije

Velikost: Prilagodljiva

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki