EREKCIJSKI OBROČEK Renegade Romeo

Postani njen Romeo in se izkaži v postelji! Erekcijski obroček Renegade Rome je izjemno fleksibilen obroček z dvema odprtinama, ki služita izboljšanju vašega spolnega življenja. A kako? Z izboljšanjem prekrvavitve boste dosegli trdnejše erekcije, medtem, ko bo druga odprtina objela vaša moda in nudila daljše odnose s preprečevanjem prezgodnjega izliva. Obroček Renegade Romeo je ergonomsko oblikovan, da se bo prilegal vsem moškim, in ima raztegljiv material za popolno udobje. Ne potrebujete vrsto izdelkov, potrebujete le enega - Erekcijski obroček Renegade Romeo poskrbi za vse vaše želje!
Redna cena 13,99 € Akcijska cena 12,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0748
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 11,89 €

Postani njen Romeo in se izkaži v postelji!

 

Erekcijski obroček Renegade Rome je izjemno fleksibilen obroček z dvema odprtinama, ki služita izboljšanju vašega spolnega življenja. A kako? Z izboljšanjem prekrvavitve boste dosegli trdnejše erekcije, medtem, ko bo druga odprtina objela vaša moda in nudila daljše odnose s preprečevanjem prezgodnjega izliva. Obroček Renegade Romeo je ergonomsko oblikovan, da se bo prilegal vsem moškim, in ima raztegljiv material za popolno udobje. Ne potrebujete vrsto izdelkov, potrebujete le enega - Erekcijski obroček Renegade Romeo poskrbi za vse vaše želje!

Erekcijski obroček Romeo je izdelan iz mehkega in izredno kvalitetnega silikona, ki je trpežen in vzdržljiv material.

Obroček Renegade Romeo ima dve odprtini: Eno za penis, ki pomaga pri trdnosti erekcij, ter drugo za moda, ki omogoča daljše odnose. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKANew Sensations Novelties
MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKI OBROČEK Renegade Romeo
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli