Product was successfully added to your shopping cart.
 • KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin
 • KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin
 • KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin

KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Unikatna zasnova stimulatorja Satisfyer Pro Penguin, bo posebej navdušila s svojo prisrčno obliko ter enostavno uporabo. Vse novinke se lahko tokrat opogumite, in preizkusite pripomoček, ki se ga upravlja zgolj z enim gumbkom, ter nudi neverjetno orgazmično doživetje. Ukrivljena glava stimulatorja je namenjena hitremu dostopanju do vašega klitorisa, in maksimalni stimulaciji najbolj občutljivih kotičkov. Njegova posebnost je tlačno valovanje, ki ustvarja prav posebne občutke med uporabo, izbirali pa boste lahko med kar 11 različnimi programi vibriranja. Z njegovim tihim sistemom bo Satisfyer Pro Penguin postal vaš najljubši pripomoček, ki se mu boste lahko povsem diskretno posvetili tudi takrat, ko ne boste sami. Izberite svojega priročnega pingvinčka, in uživajte v novi izkušnji, ki prinaša veliko več užitkov, kot ste jih kadarkoli doživeli.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

49,99 €

Opis izdelka

Unikatna zasnova stimulatorja Satisfyer Pro Penguin, bo posebej navdušila s svojo prisrčno obliko ter enostavno uporabo.


Vse novinke se lahko tokrat opogumite, in preizkusite pripomoček, ki se ga upravlja zgolj z enim gumbkom, ter nudi neverjetno orgazmično doživetje. Ukrivljena glava stimulatorja je namenjena hitremu dostopanju do vašega klitorisa, in maksimalni stimulaciji najbolj občutljivih kotičkov. Njegova posebnost je tlačno valovanje, ki ustvarja prav posebne občutke med uporabo, izbirali pa boste lahko med kar 11 različnimi programi vibriranja. Z njegovim tihim sistemom bo Satisfyer Pro Penguin postal vaš najljubši pripomoček, ki se mu boste lahko povsem diskretno posvetili tudi takrat, ko ne boste sami. Izberite svojega priročnega pingvinčka, in uživajte v novi izkušnji, ki prinaša veliko več užitkov, kot ste jih kadarkoli doživeli.

Prisrčen in uporaben, to je pripomoček, ki bo navdušil vsako uporabnico. Vsaka njegova krivulja ima poseben namen, da vam olajša uporabo, ter obenem maksimalno stimulira klitoris. Stimulator je zaradi svojega izjemno enostavnega sistema primeren tako za novinke, kakor tudi mojstrice pri uporabi erotičnih pripomočkov.

 

Zakaj Satisfyer Pro Penguin?

 

 • Prisrčna oblika
 • Visoko kvalitetni, telesu prijazni materiali
 • Vodoodpornost
 • Enostavna uporaba
 • Ergonomska oblika za maksimalno stimulacijo
 • 11 vibracijskih programov
 • Tlačno valovanje
 • USB polnjenje
 • Tihi sistem

 

 

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, in je primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Dodatne informacije

SKU 360027NG
Proizvajalec Satisfyer
materiali Silikon
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije

Velikost: 12,5 cm x 2,5 cm

Napajanje: USB

 1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki