Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽER Bodywand Rechargable Wand MASAŽER Bodywand Rechargable Wand
  • MASAŽER Bodywand Rechargable Wand MASAŽER Bodywand Rechargable Wand

MASAŽER Bodywand Rechargable Wand

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Občutite nežen svilnat dotik masažerja Bodywand v posebno privlačni preobleki. Ta ženstveno oblikovani masažer je tokrat na voljo v pomirjajoči barvi sivke, in je izdelan iz vrhunskih materialov. Da je to odličen izdelek pa potrjujejo tudi mnoge funkcije vibracij, obogatene z pulziranjem ter izjemno močnim vibracijskim motorjem, ki vas nebo pustil ravnodušne. Krmiljenje med različnimi programi bo zelo enostavno in hitro. Polnjenje pa poteka preko priloženega napajalnika za vtičnico, ki po napajanju omogoča 60 minut neprekinjenih užitkov. Poskrbite za vrhunsko masažo celotnega telesa, z edinstvenim, stilsko dovršenim masažerjem Bodywand.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

84,95 €

Opis izdelka

Občutite nežen svilnat dotik masažerja Bodywand v posebno privlačni preobleki.

 

Ta ženstveno oblikovani masažer je tokrat na voljo v pomirjajoči barvi sivke, in je izdelan iz vrhunskih materialov. Da je to odličen izdelek pa potrjujejo tudi mnoge funkcije vibracij, obogatene z pulziranjem ter izjemno močnim vibracijskim motorjem, ki vas nebo pustil ravnodušne. Krmiljenje med različnimi programi bo zelo enostavno in hitro. Polnjenje pa poteka preko priloženega napajalnika za vtičnico, ki po napajanju omogoča 60 minut neprekinjenih užitkov. Poskrbite za vrhunsko masažo celotnega telesa, z edinstvenim, stilsko dovršenim masažerjem Bodywand.

Družini najbolj priljubljenih masažerjev Bodywand se je član, ki vas bo povsem očaral že s svojim ženstvenim izgledom. Mehke linije ter telesu prijazen material, bodo poskrbeli za čutno masažo vaših erogenih con.

 

  • Stilsko dovršen dizajn
  • Vrhunski materiala in izdelava
  • Več funkcijsko vibriranje
  • Napajanje preko vtičnice
  • 60 minut neprekinjene zabave
  • Umirjen zvok vibracij
  • Enostavna nastavitev vibracij

Dodatne informacije

SKU E23833
Proizvajalec Bodywand
materiali Silikon
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije

Velikost: 26,7 cm x 4,4 cm

Polnjenje: Preko vtičnice

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki