VIBRATOR RABBIT Darling Devil (Raspberry)

Naj bodo vaše pregrehe sladke v družbi nagajivega rabbit hudička Darling Devil. Vibrator Darling Devil je tokrat na voljo v privlačnem odtenku maline, ter zanimivem dizajnu, ki bo takoj ujel vaše pogled. Ta inovativno oblikovan pripomoček je najboljša družba med rjuhami saj ponuja več vrst stimulacije, ki jih boste občutile hkrati. Rebrasti detajli nudijo prijetne občutke med uporabo, medtem, ko zaobljena oblika in hudičkovi dodatki poskrbijo za G točko, koničast rabbit nastavek pa za stimulacijo klitorisa. Poigrali se boste lahko z 4 različnimi hitrostmi vibracij ter 6 različni vzorci, ki se prilagodijo vsakemu razpoloženju. Zahvaljujoč inovativnem Battery + dodatku pa izdelek Darling Devil velja za najbolj močne vibratorje v kategoriji pripomočkov, ki vsebujejo baterijske vložke. Sistem namreč omogoča polnjenje baterij.. Da bo vedno tukaj za vas, ko ga boste potrebovale! Privoščite si ga lahko tudi v vodi saj je povsem vodoodporen.
78,99 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN0007130

Naj bodo vaše pregrehe sladke v družbi nagajivega rabbit hudička Darling Devil.

 

 

Vibrator Darling Devil je tokrat na voljo v privlačnem odtenku maline, ter zanimivem dizajnu, ki bo takoj ujel vaše pogled. Ta inovativno oblikovan pripomoček je najboljša družba med rjuhami saj ponuja več vrst stimulacije, ki jih boste občutile hkrati. Rebrasti detajli nudijo prijetne občutke med uporabo, medtem, ko zaobljena oblika in hudičkovi dodatki poskrbijo za G točko, koničast rabbit nastavek pa za stimulacijo klitorisa. Poigrali se boste lahko z 4 različnimi hitrostmi vibracij ter 6 različni vzorci, ki se prilagodijo vsakemu razpoloženju.

 

Zahvaljujoč inovativnem Battery + dodatku pa izdelek Darling Devil velja za najbolj močne vibratorje v kategoriji pripomočkov, ki vsebujejo baterijske vložke. Sistem namreč omogoča polnjenje baterij.. Da bo vedno tukaj za vas, ko ga boste potrebovale! Privoščite si ga lahko tudi v vodi saj je povsem vodoodporen. Igriva barva ter še bolj igriv dizajn bodo poskrbeli, da bo to vaš najljubši pripomoček že, ko ga boste prvič ugledale. A ne le to, podjetje Fun Factory že več kot 20 let skrbi, da prejmete najbolj kvalitetno izdelavo, ter maksimalno stimulacijo. Vibrator Darling Devil ima namreč globoke tresljaje, ki jih boste občutile po celotnem telesu.


Vse od nežnega ritma, do močnih vibracij.. Izberite svojega v družbi nagajivega hudička!

 

-> 4 hitrosti vibracij, ki jih lahko kombinirate z 6 različnimi vzorci.

-> Poudarjene izbočene linije po celotni površini vibratorja za dodatno stimulacijo med uporabo.

-> Poudarjena konica rabbit nastavka za hitro in močnejše draženje klitorisa ter dva 'rožička' za stimulacijo G točke.

-> 100% vodoodporna celota za brezskrbno igro v vodi.

-> Igriv in uporaben dizajn.

-> LED osvetlitev tipk.

-> Tih in diskreten vibrator.

-> Battery + sistem, ki omogoča polnjenje baterijskih vložkov znotraj vibratorja.

-> Oblikovano in izdelano v Nemčiji

-> Izdelek s tradicijo!

-> Visoko kvalitetni medicinski silikon prijetnega otipa.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFun Factory
VelikostOd 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 20,5 cm x 4 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena) – Možnost polnjenja baterij znotraj vibratorja

MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR RABBIT Darling Devil (Raspberry)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki