EROTIČNE LISICE Grain Leather

Poigrajta se malo drugače, s pomočjo erotičnih lisic Grain Leather. Spoznajte vznemirljivi občutek, ko vklenete svojega partnerja, ter se igrate z njegovo svobodo. Povsem varne, ter izredno udobne za nošenje, bodo lisice Grain Leather poskrbele za novo doživetje, ki bo odlično razgrelo ozračje med štirimi stenami. V notranjosti so lisice sestavljene iz mehkega materiala, zunanji del pa je izdelan iz trpežnega usnja. Priklenili jih boste s pomočjo pasa, ki pa bo omejil partnerjevo gibanje. Prevzemite nadzor, in uživajte v poredni igri vlog.
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEVIL00015

Poigrajta se malo drugače, s pomočjo erotičnih lisic Grain Leather.

 

Spoznajte vznemirljivi občutek, ko vklenete svojega partnerja, ter se igrate z njegovo svobodo. Povsem varne, ter izredno udobne za nošenje, bodo lisice Grain Leather poskrbele za novo doživetje, ki bo odlično razgrelo ozračje med štirimi stenami. V notranjosti so lisice sestavljene iz mehkega materiala, zunanji del pa je izdelan iz trpežnega usnja. Priklenili jih boste s pomočjo pasa, ki pa bo omejil partnerjevo gibanje. Prevzemite nadzor, in uživajte v poredni igri vlog.

Si želite preizkusiti nekaj novega? Potem ste na pravem naslovu! Erotične lisice Grain Lether so izdelane iz trpežnega usnja s katerim se boste lahko poigrali na vse načine. V notranjosti so sestavljene iz mehkega materiala, ki bo podrejenemu nudil udobje skozi celotno nošenje. Za začetnike, ali prave domine, erotične lisice Grain Leather prinašajo pravo zabavo v spalnici!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Devil Sticks
Material Usnje
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EROTIČNE LISICE Grain Leather
Vaša ocena
Top prodajni artikli