EROTIČNE LISICE Grain Leather (Črna)

Poigrajta se malo drugače, s pomočjo erotičnih lisic Grain Leather. Spoznajte vznemirljivi občutek, ko vklenete svojega partnerja, ter se igrate z njegovo svobodo. Povsem varne, ter izredno udobne za nošenje, bodo lisice Grain Leather poskrbele za novo doživetje, ki bo odlično razgrelo ozračje med štirimi stenami. V notranjosti so lisice sestavljene iz mehkega materiala, zunanji del pa je izdelan iz trpežnega usnja. Priklenili jih boste lahko na poljuben pas, ki pa bo omejil partnerjevo gibanje. Prevzemite nadzor, in uživajte v poredni igri vlog.
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEVIL00014

Poigrajta se malo drugače, s pomočjo erotičnih lisic Grain Leather.

 

Spoznajte vznemirljivi občutek, ko vklenete svojega partnerja, ter se igrate z njegovo svobodo. Povsem varne, ter izredno udobne za nošenje, bodo lisice Grain Leather poskrbele za novo doživetje, ki bo odlično razgrelo ozračje med štirimi stenami. V notranjosti so lisice sestavljene iz mehkega materiala, zunanji del pa je izdelan iz trpežnega usnja. Priklenili jih boste na poljuben pas, ki pa bo omejil partnerjevo gibanje. Prevzemite nadzor, in uživajte v poredni igri vlog.

Si želite preizkusiti nekaj novega? Potem ste na pravem naslovu! Erotične lisice Grain Lether so izdelane iz trpežnega usnja s katerim se boste lahko poigrali na vse načine. V notranjosti so sestavljene iz mehkega materiala v živo rdeči barvi, ki bo podrejenemu nudil udobje skozi celotno nošenje. Za začetnike, ali prave domine, erotične lisice Grain Leather prinašajo pravo zabavo v spalnici!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Devil Sticks
Material Usnje
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EROTIČNE LISICE Grain Leather (Črna)
Vaša ocena
Top prodajni artikli