EROTIČNE LISICE Nubuck Leather

Združite vrhunski užitek z bolečino, ter zavežite vašega partnerja z visoko kvalitetnimi in trpežnimi usnjenimi lisicami. Erotične lisice so popolne za perverzno igro dveh teles, in se lahko uporabljajo za pripenjanje gležnjev ali rok. Odkrijta nove razsežnosti BDSM erotične igre, in se povežita v eno. Ker so lisice izdelane iz usnjenega materiala, so še posebno trpežne, in primerne tudi za bolj strastno preživljanje intimnih uric.
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10095
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 39,99 €

Združite vrhunski užitek z bolečino, ter zavežite vašega partnerja z visoko kvalitetnimi in trpežnimi usnjenimi lisicami.

 

Erotične lisice so popolne za perverzno igro dveh teles, in se lahko uporabljajo za pripenjanje gležnjev ali rok. Odkrijta nove razsežnosti BDSM erotične igre, in se povežita v eno. Ker so lisice izdelane iz usnjenega materiala, so še posebno trpežne, in primerne tudi za bolj strastno preživljanje intimnih uric.

Komplet dveh erotičnih lisic je sestavljen iz traku za zapenjanjem, s kvalitetno kovinsko zaponko, ter posebno verigo, ki drži obe lisici skupaj, in jo lahko prav tako uporabljate med samo igro. Razvajate svojega sužnja z kvalitetnimi usnjenimi lisicami v luksuzni preobleki, in doživite noč polno intenzivnih erotičnih občutij.

Nubuck usnje je vrsta grobega usnja, katerega prednosti so zelo gladek otip in lepa tekstura. Zaradi njegove obdelave namreč pridobi žameten dotik, ki je še posebno prijeten ob dotiku s kožo. Velja za zelo kvaliteten in trpežen material, kateri se nebo obrabil niti ob redni uporabi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Bound
Dodatno Material: Nubuck usnje
Material Usnje
Barva Rjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EROTIČNE LISICE Nubuck Leather
Vaša ocena
Top prodajni artikli