EXTRA STRONG 6/1 - Seks tabletka

Predstavljamo vam najmočnejše naravne seks tabletke na tržišču! Extra Strong je posebno zasnovana formula, ki temelji na mešanici tradicionalno poznanih zelišč, s katerimi boste postali moški, kakršni si želite biti! Na podlagi teorij tibetanskega zdravja in znanosti so tej ekstra močni kapsuli dodana zelišča, ki povečajo učinkovitost v spalnici. Ni moškega, ki se ni vsaj enkrat v življenju srečal z slabšo erekcijo, pomankanjem spolne moči ter posledično slabšim nastopom v spalnici. Čas je, da rečete NE težavam med rjuhami in uživate v spolnosti ne glede na leta in preostale dejavnike v življenju. Extra Strong za razliko od drugih kapsul vsebujejo kar 450 mg sestavin. Večja količina za večje užitke! Izberite Extra Strong naravne modre tabletke, če želite kvalitetno spolno življenje.

34,99 €

Zaloga:

Ni na zalogi Povprašajte po izdelku

Rok dobave:

Povprašajte po izdelku
SKU
40102

Predstavljamo vam najmočnejše naravne seks tabletke na tržišču.. EXTRA STRONG!

 

 

Extra Strong je posebno zasnovana formula, ki temelji na mešanici tradicionalno poznanih zelišč, s katerimi boste postali moški, kakršni si želite biti! Na podlagi teorij tibetanskega zdravja in znanosti so tej ekstra močni kapsuli dodana zelišča, ki povečajo učinkovitost v spalnici. Ni moškega, ki se ni vsaj enkrat v življenju srečal z težavami z erekcijo, pomankanjem spolne moči ter posledično slabšim nastopom v spalnici. Čas je, da rečete NE  težavam med rjuhami in uživate v spolnosti ne glede na leta in preostale dejavnike v življenju. Extra Strong za razliko od drugih kapsul vsebujejo kar 450 mg sestavin. Večja količina za večje užitke! Izberite Extra Strong naravne modre tabletke, če želite kvalitetno spolno življenje.

Izberite naravno alternativo, ki vam bo poleg izboljšanja spolnosti pomagala izboljšati tudi samozavest in počutje. To je neverjetno močna naravna seks tabletka, ki izboljša vašo erekcijo in nastop v postelji, in to popolnoma brez stranskih učinkov. Skrivnost te izjemne formule se skriva v dragocenih tibetanskih zeliščih, ki naravno rastejo na 4000 m nadmorske višine v Himalajskih gorah. Ti surovi izvlečki vsebujejo številne naravne afrodiziake, ki povečajo spolno poželenje in spolne funkcije za najboljši nastop v postelji. Če iščete naravnega pomočnika, je izdelek Extra Strong vse kar potrebujete!

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Extra Strong ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Zato si lahko več o delovanju Extra Strong tabletk preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

 

Zakaj izbrati Extra Strong tabletke?

 

- Najmočnejše naravne tabletke na trgu

- Povečana spolna želja in moč

- Večja količina; Kar 450 mg na kapsulo

- Močnejše in trdnejše erekcije

- Energija kot v mladosti

- Sposobnost nadaljevanja odnosov po orgazmu

- 100% naravni izdelek brez stranskih učinkov

- Primerno za moške vseh starosti

- Na voljo diskretno

- Delovanje vse do 24 ur

 

Naše stranke so povedale .. 

 

Gospodje, če ste tako radovedni, kot sem sam riskirajte teh 35 EUR in vam ne bo žal, žena, ljubica, partnerka pa definitivno izredno srečna. To je sigurno najboljši izdelek, ki sem ga testiral. Deluje celo bolje, kot ga oglašujejo, pri meni deluje tud dva dni. - Radovednež 

Poskusil sem že precej tabletk takšnih in drugačnih. Extra strong me je najbolj prepričal, ker super deluje, predvsem pa brez stranskih učinkov. Pred tem sem kupoval Raging Bull in The Gold Pill, vendar imata preveč stranskih učinkov (glavobol, pritisk v glavi). Extra Strong mi je najboljši! Hvala prodajalcu za diskretnost in hitro pošiljanje, sigurno ostanem vaša stalna stranka, kar tako naprej! Lep pozdrav ” - Anton

Malo sem že v letih, samo še vedno rad uživam z ženo. Ker ne želim jemati tablet na recept sem preizkusil te. Erekcija je bla dobra, žena pa presenečena! ” - Lojze 

Izdelek deluje kot oglasevano, res je strong. Je pa treba upostevati navodila in kapsulo vzeti na tesce za maximalen ucinek magari zjutraj, ker pri meni deluje 2 dni.. Priporocam tudi mlajsim, ki nimajo nujno tezav z erekcijo si pa zelijo trdnejsih in dolgotrajnejsih, tudi vecji nadzor nad doseganjem vrhunca je prisoten in pomaga pred prezgodnjim izlivom. Skratka kapsule so 1A. Definitivno spet narocim! ” - E.S

 

Ostala mnenja strank pa si lahko preberete tukaj. 


Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

 

.. Moško spolno življenje se z leti spreminja, a težave so lahko prisotne tudi že v mlajših letih..

 

Hiter tempo življenja, stres in druge težave so z leti vedno bolj pogoste v našem vsakdanjem življenju. Posledica pa so težave z erekcijo, pomankanjem libida in spolne moči. Extra Strong tabletke so popolnoma naravna alternativa, brez kemijskih dodatkov. Erektilna disfunkcija je najbolj pogosta težava s katero se srečujejo starejši in tudi mlajši moški. Zmotno je meniti, da je to zadeva, ki pesti le starejše moške. Zadnje raziskave so namreč pokazale, da je 1 od 4 moških, ki pristopijo h zdravniku, mlajših od 40 let.

Zadovoljiva erekcija pa je le delček v vaši spolnosti. Libido ali spolna sla imata zelo pomembno vlogo pri doživljanju vašega spolnega življenja. Libido je želja po spolnosti in tudi ta se lahko poruši ali celo začasno usahne. Moški z motnjami erekcije pa pogosto opisujejo tudi sočasno izgubo libida. Za izgubo pa ni nujno, da je ključna le fizična težava, veliko izmed njih izhaja prav iz psihološkega vidika, ki je posledica stresa, depresije, nezadovoljstva s partnerjem,..

 

Statistika:

  • Z motnjo erekcije se sreča vsak deseti moški med 18. in 40. letom starosti in vsak drugi moški med 40. in 70. letom starosti.

 

Kako veste, da imate težave z erekcijo?

- Če ob spolnem vzburjenju težko vzpostavite oziroma ohranjate erekcijo,

- Če erekcija pogosto ni dovolj čvrsta za penetracijo,

- Če ne morete ohranjati zadovoljive erekcije do zaključka spolnega odnosa.

 

... Komu so namenjene Extra Strong tabletke?


Extra Strong tabletke so namenjene VSEM moškim, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje. Neglede na starost!

 

 

18 + V mlajših letih so težave v spolnosti predvsem psihološke narave kot je sramežljivost in strah pred tem, da bi se izkazali pred svojim dekletom. Da boste lahko premagali strah pred vašim nastopom med rjuhami, pa si lahko pomagate z naravno alternativo. 

35 + V zrelejših letih je glavni krivec za nastanek težav v spalnici stres in hiter tempo življenja. Izognite se tem težavam na hiter in učinkovit način! Zakaj ne bi uživali v najlepših letih svojega življenja? 

55 + V kasnejših letih lahko  že pride do težav z erektilno disfunkcijo, prav tako pa tudi težave s spolno močjo in libidom. Da bi lahko neglede na vse težave, ki vas pestijo uživali tudi vi, zaužijte Extra Strong tabletke. Z njimi boste v postelji pravi lev.. Kot v mladosti!

 

Sestavine v izdelku Extra Strong

 

Ginko (Ginko Biloba)

Ginko Biloba ali po slovensko dvokrpi Ginko je starodavna rastlina, ki velja za naravni afrodiziak. Pozitivno vpliva na prekrvavitev penisa in posledično bolj močne in trdne erekcije. Ginko so pripravljali že v najstarejših civilizacijah Kitajske, Indije in Japonske, zadnje čase pa je še posebej priljubljen prav v Evropi in ZDA. Zaradi svojih pozitivnih učinkov pa je Ginko ena ključnih sestavin v Extra Strong kapsulah.

Ginseng

Korenino Ginsega sistematično proučujejo že tisočletja. Njegov vpliv na dvig energije in tudi afrodizično delovanje potrjujejo marsikatere raziskave na Zahodu. Ginseng vam pomaga pri izboljšanju počutja, odpravljanju utrujenosti ter boljši vzdržljivosti. Z njim boste imeli več spolne moči, kar je tudi pomembno za kvaliteto spolnih odnosov.

Rožni koren (Rhodiola Rosea)

Rožni koren se pojavlja predvsem na arktičnih območjih in gorskih regijah Evrazije in Severne Amerike. Rožni koren je naravno zelišče, ki učinkuje pri fizični izčrpanosti in pri ohranjanju uravnoteženega aktivnega življenja.

Seme Predenice (Dodder seed)

Seme Predenice se v Kitajski medicini uporablja že več tisoč let. Pozitivne učinke ima na izboljšanje fizične aktivnost ter odpornosti. Ker seme vsebuje veliko vitamina A, proteinov in drugih hranilnih snovi, pa po njem posega tudi veliko športnikov.

Goji jagode (Fructus Lycii)

Goji jagode so bogate z aminokislinami, vitamini in minerali. Poleg tega, da ste jih zagotovo že kdaj okusili, pa mogoče niste vedeli, da prinašajo veliko pozitivnih učinkov tudi na vašo spolno življenje. Goji jagode so namreč pomembne pri izboljšanju libida, prav tako pa tudi pospešijo nastajanje sperme.

Cimet (Cinnamon)

Cimet se že od srednjega veka uporablja za ljubezenske napoje, in zato ne sme manjkati tudi v tej ekstra močni mešanici. Cimet lajša izčrpanost in poveča prekrvavljenost telesa.

 

 

Seks tabletke za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 6 kapsul, 450 mg

Navodila za uporabo: Kapsulo zaužijte s kozarcem vode 45 - 60 minut pred spolno aktivnostjo.

Priporoča se, da jo ne zaužijete takoj po obroku, vendar na bolj prazen želodec.

Proizvajalec preventivno odsvetuje uporabo izdelka v primeru srčnih bolezni, povišanega krvnega tlaka, če okrevate po infarktu.

Dnevni vnos: 1 kapsula. Ne prekoračite odmerka 1 kapsule v 24 urah!

 

Sestavine v izdelku:

  • Ginko (Ginko Biloba) 80 mg 
  • Rožni koren (Rhodiola Sacra) 50 mg
  • Ginseng 90 mg
  • Seme predanice (Dodder seed) 60 mg
  • Goji jagode (Fructus Lycii) 90 mg
  • Cimet 80 mg
 
RDA = Priporočen dnevni vnos
  • RDA - Priporočen dnevni vnos ni določen
 

Opozorila:

Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelka ne uporabite v primeru, če je notranji ovoj poškodovan.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Izdelka ne izpostavljajte soncu in vročini.

Izdelek je namenjen izključno polnoletnim osebam.

V primeru, da imate probleme z zdravjem (sladkorna bolezen,  težave s srcem, povišan pritisk) ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo nujno posvetujte z zdravnikom!

Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priporoča se zdrav način življenja. 

 

Oddajte svoje mnenje o izdelku Extra Strong, in prejmite 2 škatlici brezplačno!

Kako jih prejmete? Pri naslednjem naročilu nam v opombo napišite, da ste oddali mnenje.

 

GARANCIJA NA DELOVANJE

Nakup izdelka je popolnoma brez tveganja, ker vam bomo v primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni povrnili celotno kupnino!

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Extra Strong
Količina 6 x 450 mg kapsula
Poreklo Anglija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EXTRA STRONG 6/1 - Seks tabletka
Vaša ocena