Product was successfully added to your shopping cart.
 • EXTRA STRONG 6/1 - Seks tabletka EXTRA STRONG 6/1 - Seks tabletka

EXTRA STRONG 6/1 - Seks tabletka

Hiter pregled

Predstavljamo vam najmočnejše naravne seks tabletke na tržišču! Extra Strong je posebno zasnovana formula, ki temelji na mešanici tradicionalno poznanih zelišč s katerimi boste postali moški, ki si želite biti! Na podlagi teorij tibetanskega zdravja in znanosti, so tej ekstra močni kapsuli dodana zelišča, ki povečajo učinkovitost v spalnici. Ni moškega, ki se ni vsaj enkrat v življenju srečal z slabšo erekcijo, pomankanjem spolne moči ter posledično slabšim nastopom v spalnici. Čas je, da rečete NE težavam med rjuhami, in uživate v spolnosti ne glede na leta in preostale dejavnike v življenju. Extra Strong za razliko od drugih kapsul vsebujejo kar 450 mg sestavin. Večja količina za večje užitke! Izberite Extra Strong naravne modre tabletke, če želite kvalitetno spolno življenje.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

34,99 €

* potrebna polja

34,99 €

Opis izdelka

Predstavljamo vam najmočnejše naravne seks tabletke na tržišču.. EXTRA STRONG!

 

 

Extra Strong je posebno zasnovana formula, ki temelji na mešanici tradicionalno poznanih zelišč s katerimi boste postali moški, ki si želite biti! Na podlagi teorij tibetanskega zdravja in znanosti, so tej ekstra močni kapsuli dodana zelišča, ki povečajo učinkovitost v spalnici. Ni moškega, ki se ni vsaj enkrat v življenju srečal z težavami z erekcijo, pomankanjem spolne moči ter posledično slabšim nastopom v spalnici. Čas je, da rečete NE  težavam med rjuhami, in uživate v spolnosti ne glede na leta in preostale dejavnike v življenju. Extra Strong za razliko od drugih kapsul vsebujejo kar 450 mg sestavin. Večja količina za večje užitke! Izberite Extra Strong naravne modre tabletke, če želite kvalitetno spolno življenje.

Izberite naravno alternativo, ki vam bo poleg izboljšanja spolnosti, pomagala izboljšati tudi samozavest in počutje. To je neverjetno močna naravna seks tabletka, ki izboljša vašo erekcijo in nastop v postelji, in to popolnoma brez stranskih učinkov. Skrivnost te izjemne formule se skriva v dragocenih tibetanskih zeliščih, ki naravno rastejo na 4000 m nadmorske višine v Himalajskih gorah. Ti surovi izvlečki vsebujejo številne naravne afrodiziake, ki povečajo spolno poželenje ter spolne funkcije za najboljši nastop v postelji. Če iščete naravnega pomočnika, je izdelek Extra Strong vse kar potrebujete!

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Extra Strong ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Zato si lahko več o delovanju Extra Strong tabletk preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 12 99 vsak delovnik med 9 - 17 uro ali na 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

 

Zakaj izbrati Extra Strong tabletke?

 

- Najmočnejše naravne tabletke na trgu

- Povečana spolna želja in moč

- Večja količina; Kar 450 mg na kapsulo

- Močnejše in trdnejše erekcije

- Energija kot v mladosti

- Sposobnost nadaljevanja odnosov po orgazmu

- 100% naravni izdelek brez stranskih učinkov

- Primerno za moške vseh starosti

- Na voljo diskretno

- Delovanje vse do 24 ur

 

Naše stranke so povedale .. 

 

Gospodje, če ste tako radovedni, kot sem sam riskirajte teh 35 EUR in vam ne bo žal, žena, ljubica, partnerka pa definitivno izredno srečna. To je sigurno najboljši izdelek, ki sem ga testiral. Deluje celo bolje, kot ga oglašujejo, pri meni deluje tud dva dni. - Radovednež 

Poskusil sem že precej tabletk takšnih in drugačnih. Extra strong me je najbolj prepričal, ker super deluje, predvsem pa brez stranskih učinkov. Pred tem sem kupoval Raging Bull in The Gold Pill, vendar imata preveč stranskih učinkov (glavobol, pritisk v glavi). Extra Strong mi je najboljši! Hvala prodajalcu za diskretnost in hitro pošiljanje, sigurno ostanem vaša stalna stranka, kar tako naprej! Lep pozdrav ” - Anton

Malo sem že v letih, samo še vedno rad uživam z ženo. Ker ne želim jemati tablet na recept sem preizkusil te. Erekcija je bla dobra, žena pa presenečena! ” - Lojze 

Izdelek deluje kot oglasevano, res je strong. Je pa treba upostevati navodila in kapsulo vzeti na tesce za maximalen ucinek magari zjutraj, ker pri meni deluje 2 dni.. Priporocam tudi mlajsim, ki nimajo nujno tezav z erekcijo si pa zelijo trdnejsih in dolgotrajnejsih, tudi vecji nadzor nad doseganjem vrhunca je prisoten in pomaga pred prezgodnjim izlivom. Skratka kapsule so 1A. Definitivno spet narocim! ” - E.S

 

Ostala mnenja strank pa si lahko preberete tukaj. 


Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

 

.. Moško spolno življenje se z leti spreminja, a težave so lahko prisotne tudi že v mlajših letih..

 

Hiter tempo življenja, stres in druge težave so z leti vedno bolj pogoste v našem vsakdanjem življenju. Posledica pa so težave z erekcijo, pomankanjem libida in spolne moči. Extra Strong tabletke so popolnoma naravna alternativa, brez kemijskih dodatkov. Erektilna disfunkcija je najbolj pogosta težava s katero se srečujejo starejši in tudi mlajši moški. Zmotno je meniti, da je to zadeva, ki pesti le starejše moške. Zadnje raziskave so namreč pokazale, da je 1 od 4 moških, ki pristopijo h zdravniku mlajših od 40 let.

Zadovoljiva erekcija pa je le delček v vaši spolnosti. Libido ali spolna sla imata zelo pomembno vlogo pri doživljanju vašega spolnega življenja. Libido je želja po spolnosti, in tudi ta se lahko poruši ali celo začasno usahne. Moški z motnjami erekcije pa pogosto opisujejo tudi sočasno izgubo libida. Za izgubo pa ni nujno, da je ključna le fizična težava, veliko izmed njih izhaja prav iz psihološkega vidika, ki je posledica stresa, depresije, nezadovoljstva s partnerjem,..

 

Statistika:

 • Z motnjo erekcije se sreča vsak deseti moški med 18. in 40. letom starosti in vsak drugi moški med 40. in 70. letom starosti.

 

Kako veste, da imate težave z erekcijo?

- Če ob spolnem vzburjenju težko vzpostavite oziroma ohranjate erekcijo,

- Če erekcija pogosto ni dovolj čvrsta za penetracijo,

- Če ne morete ohranjati zadovoljive erekcije do zaključka spolnega odnosa.

 

... Komu so namenjene Extra Strong tabletke?


Extra Strong tabletke so namenjene VSEM moškim, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje. Neglede na starost!

 

 

18 + V mlajših letih so težave v spolnosti predvsem psihološke narave kot je sramežljivost in strah pred tem, da bi se izkazali pred svojim dekletom. Da boste lahko premagali strah pred vašim nastopom med rjuhami, pa si lahko pomagate z naravno alternativo. 

35 + V zrelejših letih je glavni krivec za nastanek težav v spalnici stres in hiter tempo življenja. Izognite se tem težavam na hiter in učinkovit način! Zakaj ne bi uživali v najlepših letih svojega življenja? 

55 + V kasnejših letih lahko  že pride do težav z erektilno disfunkcijo, prav tako pa tudi težave s spolno močjo in libidom. Da bi lahko neglede na vse težave, ki vas pestijo uživali tudi vi, zaužijte Extra Strong tabletke. Z njimi boste v postelji pravi lev.. Kot v mladosti!

 

Sestavine v izdelku Extra Strong

 

Ginko (Ginko Bilboa)

Ginko Bilboa ali po slovensko dvokrpi Ginko je starodavna rastlina, ki velja za naravni afrodiziak. Pozitivno vpliva na prekrvavitev penisa in posledično bolj močne in trdne erekcije. Ginko so pripravljali že v najstarejših civilizacijah Kitajske, Indije in Japonske, zadnje čase pa je še posebej priljubljen prav v Evropi in ZDA. Zaradi svojih pozitivnih učinkov pa je Ginko ena ključnih sestavin v Extra Strong kapsulah.

Ginseng

Korenino Ginsega sistematično proučujejo že tisočletja. Njegov vpliv na dvig energije in tudi afrodizično delovanje potrjujejo marsikatere raziskave na Zahodu. Ginseng vam pomaga pri izboljšanju počutja, odpravljanju utrujenosti ter boljši vzdržljivosti. Z njim boste imeli več spolne moči, kar je tudi pomembno za kvaliteto spolnih odnosov.

Rožni koren (Rhodiola Rosea)

Rožni koren se pojavlja predvsem na arktičnih območjih in gorskih regijah Evrazije in Severne Amerike. Rožni koren je naravno zelišče, ki učinkuje pri fizični izčrpanosti in pri ohranjanju uravnoteženega aktivnega življenja.

Seme Predenice (Dodder seed)

Seme Predenice se v Kitajski medicini uporablja že več tisoč let. Pozitivne učinke ima na izboljšanje fizične aktivnost ter odpornosti. Ker seme vsebuje veliko vitamina A, proteinov in drugih hranilnih snovi, pa po njem posega tudi veliko športnikov.

Goji jagode (Fructus Lycii)

Goji jagode so bogate z aminokislinami, vitamini in minerali. Poleg tega, da ste jih zagotovo že kdaj okusili, pa mogoče niste vedeli, da prinašajo veliko pozitivnih učinkov tudi na vašo spolno življenje. Goji jagode so namreč pomembne pri izboljšanju libida, prav tako pa tudi pospešijo nastajanje sperme.

Cimet (Cinnamon)

Cimet se že od srednjega veka uporablja za ljubezenske napoje, in zato ne sme manjkati tudi v tej ekstra močni mešanici. Cimet lajša izčrpanost in poveča prekrvavljenost telesa.

 

 

Seks tabletke za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 6 kapsul, 450 mg

Navodila za uporabo: Kapsulo zaužijte s kozarcem vode 45 - 60 minut pred spolno aktivnostjo.

Priporoča se, da jo ne zaužijete takoj po obroku, vendar na bolj prazen želodec.

Proizvajalec preventivno odsvetuje uporabo izdelka v primeru srčnih bolezni, povišanega krvnega tlaka, če okrevate po infarktu.

Dnevni vnos: 1 kapsula. Ne prekoračite odmerka 1 kapsule v 24 urah!

 

Sestavine v izdelku:

 • Ginko (Ginko Bilboa) 80 mg 
 • Rožni koren (Rhodiola Sacra) 50 mg
 • Ginseng 90 mg
 • Seme predanice (Dodder seed) 60 mg
 • Goji jagode (Fructus Lycii) 90 mg
 • Cimet 80 mg
 
RDA = Priporočen dnevni vnos
 • RDA - Priporočen dnevni vnos ni določen
 

Opozorila:

Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelka ne uporabite v primeru, če je notranji ovoj poškodovan.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Izdelka ne izpostavljajte soncu in vročini.

Izdelek je namenjen izključno polnoletnim osebam.

V primeru, da imate probleme z zdravjem (sladkorna bolezen,  težave s srcem, povišan pritisk) ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo nujno posvetujte z zdravnikom!

Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priporoča se zdrav način življenja. 

 

Oddajte svoje mnenje o izdelku Extra Strong, in prejmite 2 škatlici brezplačno!

Kako jih prejmete? Pri naslednjem naročilu nam v opombo napišite, da ste oddali mnenje.

 

GARANCIJA NA DELOVANJE

Nakup izdelka je popolnoma brez tveganja, ker vam bomo v primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni povrnili celotno kupnino!

 

Dodatne informacije

SKU 40102
Proizvajalec Extra Strong
Dodatne informacije Količina: 6 x 450mg kapsula
 1. Deluje zagotovo, ni neprijetnega glavobola review by Ivan on 20. 05. 2020

  Zadovoljen sem z izdelkom, ker res deluje. Pri nekaterih izdelkih sem opazil lažji glavobol po jemanju tablete, tega tukaj ni. Proiporočam.

 2. pepika review by extra strong on 9. 05. 2020

  to je najbolsa tabletka kar so jih kdaj naredili,hvala in lp

 3. Extra Strong review by Andrej on 7. 05. 2020

  Čestitam ! To je izdelek , ki sem ga nestrpno pričakoval . Deluje odlično in kar je najpomembnejše brez stranskih učinkov . V lestvici ocenjevanja od 1 do 10 , si prisluži definitivno oceno 10. Resnično priporočam !

 4. pepika review by extra strong on 6. 05. 2020

  izredno ucinkovit izdelek,ki res deluje se drugi dan

 5. Priporočam!! review by Marjan on 14. 04. 2020

  Razočaral sem ljubico,ker nisem imel erekcije. Pri Extra Strongu so težave rešene.
  Erekcija je zagotovljena in ljubica zadovoljena. Vsekakor priporočam.

 6. Super tableta review by Igor on 4. 03. 2020

  Sem redna stranka s takšnimi tabletami in te so do zdaj najboljše. Brez vročine v glavi, rdečice in pa naslednji dan brez glavobola, ki je bil pri drugih tabletah vedno prisoten. Tudi erekcija je tako, kot mora bit, tudi po napornem in psihično utrujajočem dnevu.

 7. top review by STANKO on 2. 03. 2020

  odličen izdelek... hitro deluje in je brez stranskih učinkov

 8. top review by sten on 2. 03. 2020

  top izdelek... priporocam.. brez stranskih učinkov

 9. Deluje 100% review by Tomaž on 1. 03. 2020

  Tabletke so prva liga; opazil sem, da delujejo bolje, če jih vzameš na prazen želodec oz. ne takoj po jedi (vsaj 1-2 ure ne). Imajo tudi manj stranskih učinkov kot npr. Raging Bull (glavobol).
  Skratka zadeva deluje :)

 10. Kvaliteta review by Indominous on 19. 02. 2020

  Artikel deluje točno tako kot oglaševan, seveda če je psihična želja prisotna, vsekakor priporočam. Nisem imel nobenih stranskih težav.

 11. extra srong review by Jozi on 16. 02. 2020

  Kosem jaz kupila mozu to zadevo nisem mogla kar verjet da to res deluje fenomenalno.to je pa res stvar,ki je hvale vredna.

 12. VAU review by MILOŠ on 29. 01. 2020

  prav pogrešal sem te tablete,po sedmih mesecih jih spet naročam,brez stranskih učinkov,učinek stpprocenten,vrhunske Milos

 13. Krasen izdelek review by Najma on 14. 01. 2020

  Prva tableta ni prijela ker sem pred tem jedel ,nasljedne tabletke so bile pa božanske za oba
  Super tabletke

 14. Enkraten izdelek! review by Marko on 6. 01. 2020

  Tablete sem večkrat naročil in ni boljših na trgu, delujejo že po eni uri in učinek delovanja traja res do 3 dni. Tablete nimajo nikakršnih stranskih učinkov zato jih zelo priporočam.

 15. Odličen review by S. M. on 17. 12. 2019

  Artikel deluje točno tako kot opisano, brez stranskih učinkov, priporočam !

 16. extra srong review by zep on 11. 11. 2019

  to je neverjetno kako deluje in nobenega stranskega ucinka pockusite in neboste odnehali.

 17. Posikusi,ne bo ti zal review by A.I. on 6. 11. 2019

  Dobil kot darilo,poiskusil....100 % deluje

 18. Deluje review by Saso on 22. 10. 2019

  Minimalno pricakovanje je izpolnjeno, se vec kot to, nad izdelkom sem navdusen !

 19. extra srong review by stajerc on 14. 10. 2019

  ko boste pposkusili extra stong ne boste vec odnehali res super .

 20. extra strong review by PEPI on 18. 09. 2019

  ko to poskusis bos hotl v no

 21. Najboljši izdelek! review by Matic on 18. 09. 2019

  Hitro učinkujejo že po 1 uri in delujejo 2 do 3 dni. Ostali izdelki na trgu jim niso blizu. Hitra on diskretna dostava, zelo priporočam!

 22. extra srong review by zeep on 9. 09. 2019

  ko enkrt poskusite ne boste odnehli t ko boste z dovoljni

 23. super review by slavc on 8. 09. 2019

  Ekstra stong res deluje strong priporocam

 24. extra srong review by Joze stjerc on 1. 09. 2019

  To je neverjetno to deluje ze po petnjsih minut h super stvrc,ki imjo k k rne koli tez ve z erekcijo

 25. extra srong review by PEPI on 27. 08. 2019

  to je res super stvr to priporocm vsem ki jih krkoli muci okrog seks

 26. Najboljši izdelek review by kotmladenič on 19. 08. 2019

  ta izdelek 100% deluje vedno in povsod. Nikoli nisem zaznal nobenih stranskih učinkov. Vsem moškim priporočam uporabo! Najboljši izdelek od vseh probanih!

 27. SUPER - NISEM PRIČAKOVAL review by MIRKO on 16. 08. 2019

  Preizkusil sem že vrsto tabletk od : viagre, ciallis, raging bull, kamagel gel, vendar ni bilo takšnih učinkov, kot z vašo. Tudi pri 68 - letih še vedno deluje, zato jo priporočam, vsem, ki se še odločate za naročilo!
  Pohvale tudi za koretnost dobavitelja pri izdobavi !
  ODLIČNO !

 28. TOP izdelek!!! review by MAK on 14. 08. 2019

  Odlična tabletka, brez stranskih učinkov. Diskretna in hita dostava.

 29. Že dolgo se nisem po sexu tako blaženo počutil. Kot bi bil v nebesih! review by BLAŽKO on 13. 08. 2019

  Moj dober kolega mi je dal za probat tabletko EXTRA STRONG. Sem mislil, je pač še ena od mnogih . Na moje presenečenje je zadeva odlično delovala. Kar nisem mogel verjet. Sem ga prosil čez čas še za eno, za še eno testiranje. Spet super. Zdaj jih tudi sam naročam in sem zelo zadovoljen.
  Resnično jih priporočam vsem.
  Nič bat, takoj naročit.

 30. Vrhunski! review by Vid on 8. 08. 2019

  Izdelek je vrhunski. Prešaltal sem iz raging bull kapsul, in je efekt bistveno boljši. Prav tako NI nobenih stranskih učinkov (glavobol...) tako da izdelek res priporočam. Priporočam definitivno.

 31. Res delujejo review by Brane on 8. 08. 2019

  Res dobro delujejo, uporabljam že nekaj časa, imam občutek kot da vedno bolje delojejo, razlika pri erekciji se čuti tudi po pet dni.

 32. Enkratno review by PEPI on 10. 07. 2019

  To je edinstvena tabletka,katera stoprocentno deluje.Poskusite in hoteli boste se vec.

 33. Najboljše na trgu! review by Mat40+ on 3. 07. 2019

  Tablete zelo priporočam, delujejo zanesljivo že po 45 minutah in učinkujejo do tri dni brez stranskih učinkov kot pri podobnih izdelkih.

 34. Vrhunsko review by Veteran50 on 24. 04. 2019

  Mnenje: Vrhunske tabletke... nisem zaznal nobenih stranskih učinkov... delovale so v manj kot 45min... tako da izdelek ki resnično deluje... sem zelo zadovoljen in vsekakor priporočan nakup... vse pohvale!

 35. Zadovoljan review by Huzo on 24. 04. 2019

  Čitao sam na internetu, ali da budem iskren nisam baš previše vjerovao, ali nakon prve tablete moje sumnje nisu više bile opravdane, ja mogu samo reći čudo od tableta i preporučujem ih svakome. Ocjena 5

 36. Odlicno review by Štefan 20 on 26. 03. 2019

  V teh mesecih sem imel kar nekaj stresnih dogodkov,izgubil sem spolno moč,libido,,,po spletu sem naročil tabletke extra strong,drugi dan že dobil,težave so bile odpravljene v trenutku,kot bi me nekdo zaćaral,res brez stranskih učinkov VRHUNSKA TABLETKA,,,BRAVO,pa tud prjazni trgovci ste lp. Stefan

 37. extra strpng review by joze on 20. 03. 2019

  to mora poskusit vsak moski nad 45 let

 38. Odlično review by Jože F. on 15. 03. 2019

  Kupil izdelek in ga preizkusil. Deluje odlično, brez stranskih učinkov, z partnerko zelo uživala, še bom kupil, ker je tako kot navajate v opisu

 39. fajn review by Vesna on 6. 03. 2019

  Tabletke so res fajn...nikoli niso zahinavile in vedno zmova presenecajo z boljso in boljso erekcijo moza...vsakic boljsa formula...odlicno in priporocam vsem tudi ce moski nima tezavo z erekcijo..poveca se libido...vrhunsko

 40. Priporočam review by Rajko on 4. 03. 2019

  Izdelek ti daje samozavest in hkrati veselje, da lahko bogatiš sebe in odnos do partnerice. Njegov učinek je dolg in vsakič znova to potrjuje. Res pripiročam.

 41. super review by MILOŠ on 21. 02. 2019

  REDNO UPORABLJAM TE TABLETE,PO TRAGIČNEM DOGODKU,KI SE MI JE ZGODIL LANI,LIBIDO IN POTREBA PO SPOLNEM ŽIVLJENJU SE MI JE POVRNILA,RES SUPER,PA ŠE STRANSKIH UČINKOV NI

 42. Deluje 72 ur review by Matis on 20. 02. 2019

  Tablete sem kupil že 2 x in delujeje tri dni, priporočam vsem zelo, ni stranskih učinkov kot pri podobnih zadevah na trgu.

 43. WAU review by Mario on 18. 02. 2019

  WAU neverjetno. Bil sem skeptik glede jemanja takih izdelkov. Samo ko pa probas in ugotovis, da nikoli in nikoli ni konca užitka pri dolgotrajnejšem seksu in seveda z trdim. WAU se bi!

 44. Deluje tri dni review by Kren MB on 13. 02. 2019

  Prvi dan malce rdečice, malenkost zamašen nos, se pravi zanemarljivi stranski učinki, drugače pa deluje tri dni in celo več, orodje služi kot mora, kot v mladih letih, pojav izrazitejših jutranjih erekcij ... skratka, zadovoljen.

 45. Odličen review by Simon, Brežice on 23. 01. 2019

  Izdelek je odličen, brez stranskih učinkov. Sem v srednjih letih, kapsule so mi pomagale ponovno popestriti spolno življenje, zadovoljna tudi partnerica.

 46. Super review by Slavko P. 60+ on 23. 01. 2019

  Imam60+ tabletke so res prava stvar. Meni zadostujejo dve na mesec. Super.

 47. Najboljši izdelek, deluje preverjeno! review by Mato on 19. 12. 2018

  Tablete delujejo že po 30-45 minutah po zaužitju, njihova moč deluje še 3 dni. Stranskih učinkov nisem opazil, za razliko kot pri podobnih izdelkih na tržišču. Zelo priporočam!

 48. Izdelek TOP 10++ review by Sani10 on 25. 11. 2018

  Tablete sem kupila za svog moža ker je sladkorni bolnik i mu se začeli težave s potenco, na začetku smo oba bili v dvomih, zdaj po uporabi teh tablet zeloooo smo presenečeni ker RES DELUJE, in tud brez stranskih učinkov kar je za diabetike zelo važno... Tko da vsim moškim ki imajo podobne težave PRIPOROČAM taj izdelek ker je res TOP zadeva.

 49. Odlicna stvar.. review by Poskocni on 6. 11. 2018

  Te tablete so res enkratne, delujejo in so neskodljive.

 50. Resnično deluje review by Jozi on 21. 10. 2018

  Pozdravljeni,

  Moj mož ima velike težave z vzdrževanjem erekcije med odnosom, zato seveda seks ni več tako kvaliteten, kot nekoč. K urologu ga nikakor nisem mogla spraviti, zato sem stvari vzela v svoje roke in kupila kapsule extra strong. Zelo je bil jezen, ker naj bi samo zapravljala denar, vendar ko je prvič poskusil izdelek ni mogel verjeti, ker je bil odnos spet ravno takšen, kot pri tridesetih, pa res ne pretiravam. izdelek je vrhunski, zato sem se odločila da oddam mnenje, če ima katera izmed obiskovalk trgovine podobno težavo. Izjemno priporočam, hvala trgovcu za diskretnost.
  Lp, Jozi.

 51. Zadovoljna oba z možem review by Jana on 10. 10. 2018

  Kupila sem jih za moža, ker je velikokrat med odnosom erekcija splahnela in sva imela težave in matranje, ter slabo voljo. Odkar kupujeva v tej trgovini izdelek je seks spet tak, kot je bil pred dvajsetimi leti. Zelo kvaliteten izdelek za resnično ugodno ceno. Pohvala trgoviniJ

 52. Vrhunski izdelek review by Dejan55 on 9. 10. 2018

  Vrhunska tabletka deluje odlicno ter nima stranskih ucinkov priporocam vsakomur

 53. 100% deluje review by Jože Kamnik on 8. 10. 2018

  Pozdrav!
  Izdelek 100% deluje, brez stranskih posledic!"
  Priporočam.
  Pozdrav, Jože

 54. Ocena 10+ review by Radovednež on 20. 09. 2018

  Gospodje, če ste tako radovedni, kot sem sam riskirajte teh 35 EUR in vam ne bo žal, žena, ljubica, partnerka pa definitivno izredno srečna. To je sigurno najboljši izdelek, ki sem ga testiral. Deluje celo bolje, kot ga oglašujejo, pri meni deluje tud dva dni.

 55. Vrhunsko review by E.S. on 19. 09. 2018

  Izdelek deluje kot oglasevano, res je strong. Je pa treba upostevati navodila in kapsulo vzeti na tesce za maximalen ucinek magari zjutraj, ker pri meni deluje 2 dni.. Priporocam tudi mlajsim, ki nimajo nujno tezav z erekcijo si pa zelijo trdnejsih in dolgotrajnejsih, tudi vecji nadzor nad doseganjem vrhunca je prisoten in pomaga pred prezgodnjim izlivom. Skratka kapsule so 1A. Definitivno spet narocim!

  E.

 56. Res deluje! review by Srednja leta on 18. 08. 2018

  Izdelek je res dober in ga moram pohvaliti, poleg tega pa trgovec za oddano mnenje obljublja gratis izdelka:). Izdelek res deluje in to zelo dobro. Sem že močno v srednjih letih, poleg tega pa tempo življenja, stres v službi slabo vpliva na mojo erekcijo in sem se zato odločil, da si poiščem pomoč. Kupite izdelek in bodo težave s slabo erekcijo samo še preteklost.
  Toplo priporočam.!
  S.P.

 57. Najboljši! review by Anton on 13. 08. 2018

  Poskusil sem že precej tabletk takšnih in drugačnih. Extra strong me je najbolj prepričal, ker super deluje, predvsem pa brez stranskih učinkov. Pred tem sem kupoval Raging Bull in The Gold Pill, vendar imata preveč stranskih učinkov (glavobol, pritisk v glavi). Extra Strong mi je najboljši! Hvala prodajalcu za diskretnost in hitro pošiljanje, sigurno ostanem vaša stalna stranka, kar tako naprej! Lep pozdrav, Anton.

 58. Vrhunsko review by Andrej on 28. 07. 2018

  Z eno besedo vrhunsko. Zaradi stresnega dela, ki ga opravljam ni bila zeljena etakcija...ni bil popolnoma trd...ko vzamem extra strong nimam vec tezav. Trd je kot kamen...sex traja po uro in vec. Zelo zadovoljen

 59. Odlicno review by jan on 25. 07. 2018

  Zelo dober izdelek !!

 60. Študentski domovi review by MIšo,nova gorica on 19. 07. 2018

  V zadnjih mesecih sem imel kar nekaj stresnih dogodkov,izgubil sem spolno moč,libido,,,po spletu sem naročil tabletke extra strong,drugi dan že dobil,težave so bile odpravljene v trenutku,kot bi me nekdo zaćaral,res brez stranskih učinkov VRHUNSKA TABLETKA,,,BRAVO,pa tud prjazni trgovci ste,lp mišo

 61. 5+ review by Domen on 18. 07. 2018

  To so tablete, ki bi jih moral poskusiti vsak moški, če želi kvalitetno obdelati in posteno zadovoljiti svojo ženo. Kupil sem jih zaradi radovednosti in nisem veliko pričakoval. Spoznal sem novo dimenzijo seksa, enako velja za mojo ženo, ker sva imela noro dolgo doživetje. Ne da je samo erekcija boljša, ampak s to tabletko lahko seksas kolikor časa želiš oziroma bolje rečeno zdržis. Mega izdelek za vsakega moškega.

 62. Vrhunski izdelek - vsekakor priporocam! review by Luka LJ on 16. 07. 2018

  To je pa res vrhunski izdelek. Za nakup sem se odločil, ker sem krepko v srednjih letih in me je pogosto v zadnjem obdobju erekcija pustila na cedilu. Ker je garancija na delovanje izdelka sem se odlocil za nakup in testiram zadevo. Po približno 1 uri sem že močno čutil, da je izdelek začel delovati. Celoten seks je trajal bistveno dalj časa, penis pa cel čas trd, kot bi imel spet 20 let. Žena ni vedela za tabletko, vendar je bila po dveurni seansi močno presenečena in sem ji seveda povedal, da sem poskusil extra strong. Porabil vseh šest tablet, izkušnja fenomenalna pri vseh tabletah, seks pa res spet, koz v mladosti.
  Gospodje poskusite saj vam zagotovo ne bo žal, ker je izdelek naravnost fantastičen sem se odločil, da povem svojo izkušnjo.
  Lep pozdrav.

 63. ZADOVOLJEN review by Blaz on 7. 07. 2018

  Pa sem prišel do vrhunskih tablet. Moram povedati,da sem z izdelkom izredno zadovoljen, Sex traja veliko dlje,med orgazmi nimam nobenih več problemov,da nebi mogel takoj nadaljevati,stoji kot kamen. Tudi naslednji nimam nobenih problemov,ker vidim,da je TOP zadeva. Tako,da ga vsem priporočam ki si želijo norega sexa.

 64. TOP ZADEVA review by HVALA on 30. 06. 2018

  Končno,da sem prišel do teh neverjetnih tabletk EXTRA STRONG!!! Izdelek je vrhunski,deluje kot je v opisu. Moram povedati,da sem prej imel težave pri sexu,oziroma pri zadrževanju erekcije,od kar imam le te tabletke,teh težav nimam več. Sex je odličen,dolgotrajnejši,med erekcijami nimam nobenih več težav,zelo hitro se postavi pokonci.. :))) Tudi če tabletko vzamem čez dan,naslednjo jutro ko se zbudim je TRD KOT kamen. So res pravi čudež. Priporočam vsem. Lp,zadovoljen

 65. Potesen review by Roky on 6. 06. 2018

  Končno tabletka ki res deluje

 66. ***** review by Rok on 3. 06. 2018

  Končno izdelek na trgu, ki deluje in nima stranskih učinkov. Zapravil sem že kar nekaj denarja za brezvezne tablete, ki niso delovale ali pa sem bil po njih ves rdeč v glavo, naslednji dan pa sem imel celi dan glavobol. Ta izdelek deluje 100% brez slabih stranskih učinkov, zato ga priporocam!
  Lp

 67. ***** review by Rok on 3. 06. 2018

  Končno izdelek na trgu, ki deluje in nima stranskih učinkov. Zapravil sem že kar nekaj denarja za brezvezne tablete, ki niso delovale ali pa sem bil po njih ves rdeč v glavo, naslednji dan pa sem imel celi dan glavobol. Ta izdelek deluje 100% brez slabih stranskih učinkov, zato ga priporocam!
  Lp

 68. Enkratno! review by Enes B. on 18. 04. 2018

  Enkratna zadeva! Sem imel že precej resne tezave z zadrzevanjem erekcije in testiral že marsikaj. Zelo sem zadovoljen z delovanjem tega izdelka, ker je prijatelj ponovno trd, kot pri tridesetih. Večkratni seks ni več vprašanje, zato z veseljem oddajam mnenje.
  Poskusite in ne bo vam zal:)!

 69. Ekstra je review by Jani K. on 10. 04. 2018

  Vse kar lahko rečem je, da njeno ime ne laže. Res je ekstra močna, pohvale

 70. TOP, TOP! review by Mihc on 16. 03. 2018

  Sem včeraj testiral. Vse kar lahk rečem je TOP, TOP, TOP.!! Definitivno prava stvar!

 71. Vrhunski izdelek review by Ivan Vodice on 27. 02. 2018

  Sem vaša redna stranka že dolgo časa in sem poskusil že vse izdelke za izboljšanje potence, ki ste jih imeli v ponudbi. Moram vam sporočiti, da sem navdušen nad novim izdelkom extra strong, ki je fenomenalen. Delovati začne zelo hitro, kar je meni najbolj pomembno je to, da ni rdečice, pritiska v glavi in podobnih stranskih učinkov. Lahko potrdim, da deluje celo dalj časa, kot je pri opisu navedeno. Zelo priporočam ta nov izdelek. Lep pozdrav, Ivan.

 72. Superca review by Boris veteran60+ on 22. 02. 2018

  Probal sem to najnovejšo tabletko.
  Odlično deluje že prej kot v 45min.
  Nič ni zgage samo malo rdečice na začetku.
  Veterani gremo vmladost....

Napišite svoje mnenje