FEROMONI ZA ŽENSKE Eau de Toilette

Izdelek feromini Eau de Toilette je idealen za vse tiste ženske, ki želijo biti še atraktivnejše, privlačnejše, si želijo biti v središču pozornosti ali pa si zgolj želijo še bolj razvneti svojega partnerja!
Redna cena 18,99 € Akcijska cena 17,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
COBECO0079

Izdelek feromini Eau de Toilette je idealen za vse tiste ženske, ki želijo biti še atraktivnejše, privlačnejše, si želijo biti v središču pozornosti ali pa si zgolj želijo še bolj razvneti svojega partnerja!


Izdelek je izredno kvaliteten, ker vsebuje veliko ženskih feromonov.

Izdelek ni v obliki razpršila oz. parfuma, ampak ima kroglico s katero feromone nanesete na področje vratu ali pa na mesto, kjer vam najbolj ustreza.

Privoščite si ta odličen izdelek in obnorite moške!

Izdelek dermatološko testiran.

  

Kaj so feromoni?

Živa bitja uporabljajo feromone za medsebojno komuniciranje. Pri večini živali igrajo feromoni bistveno in odločilno vlogo pri izbiri partnerja. Vendar feromoni vplivajo tudi na človeka, kako in v kakšni meri, pa dolgo nismo vedeli.

Šele leta 1986 so odkrili človeške seksualne feromone. Ugotovili so, da človek zaznava feromone preko vomeronazalnega organa (VNO), ki se nahaja v predelu nosne votline. Velikost tega organa je pri ljudeh različna, meri od 2.5 do 0.5 mm. Človek največ feromonov izloča v obdobju od 14. do 18. leta starosti.

Po raziskavah, ki jih je na moških opravila odkriteljica človeških feromonov dr. Winnifred Culter, je razvidno, da je 74% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, več nasmehov, poljubov ter spolnega občevanja kot pred uporabo le-teh.

Do človeka, ki ima visok nivo feromonov, čutimo določeno naklonjenost, tako so verjetno prav feromoni razlog za to, da vam je nekdo všeč, pa mogoče še niste niti spregovorili z njim. Če iščete sanjsko osebo, bodo feromoni prav verjetno odigrali veliko vlogo pri izbiri le-te.Zakaj se feromoni uporabljajo:

  • za povečanje spolne privlačnosti;
  • pri ljudeh, pri katerih je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica;
  • za izboljšanje samozavesti in samopodobe;
  • za ponovno vzbuditev strasti pri parih, pri katerih spolna aktivnost šepa, ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;
  • določene raziskave so pokazale, da se feromoni lahko uporabljajo tudi za dvig razpoloženja, za lajšanje depresije ter kot del terapije za dvig plodnosti.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno

Poreklo izdelka: Nizozemska

Vsebina: 15 ml (zadostuje za vsaj od 20 - 30 nanosov).

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONI ZA ŽENSKE Eau de Toilette
Vaša ocena