FEROMONSKA DIŠAVA Hot Miami Sexy Woman

Bi radi spoznali skrivnost usodno zapeljive ženske? Izberite najbolj seksi dišavo na trgu! Predstavljamo vam feromonsko dišavo z omamnim osvežilnim vonjem, ki bo obračal poglede. Z njeno pomočjo se bo povečala vsebnost feromonov na vašem telesu, ki pa bo pripomogla h privlačnosti, ki se ji nebo moral upreti noben moški. Elegantna dišava ima vonj sočnih sadežev, kot so malina, pomarančni cvetovi in gardenia. Postani seksi, drzna ženska, ki ve kaj hoče, in bo to tudi dobila!
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0055112

Bi radi spoznali skrivnost usodno zapeljive ženske?

 

Izberite najbolj seksi dišavo na trgu! Predstavljamo vam feromonsko dišavo z omamnim osvežilnim vonjem, ki bo obračal poglede. Z njeno pomočjo se bo povečala vsebnost feromonov na vašem telesu, ki pa bo pripomogla h privlačnosti, ki se ji nebo moral upreti noben moški. Elegantna dišava ima vonj sočnih sadežev, kot so malina, pomarančni cvetovi in gardenia. Postani seksi, drzna ženska, ki ve kaj hoče, in bo to tudi dobila!

Uživajte v pozornosti, in hrepenečih pogledih, ko boste nanesla to privlačno dišavo. S pomočjo feromonske dišave boste dostopne ostalim ljudem, prejele pa boste marsikatere spogledljive moške poglede. Dišava je zapakirana v lični elegantni embalaži, ki je prav tako primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

Kaj so feromoni?

 

Živa bitja uporabljajo feromone za medsebojno komuniciranje. Pri večini živali igrajo feromoni bistveno in odločilno vlogo pri izbiri partnerja. Vendar feromoni vplivajo tudi na človeka, kako in v kakšni meri, pa dolgo nismo vedeli. 

Šele leta 1986 so odkrili človeške seksualne feromone. Ugotovili so, da človek zaznava feromone preko vomeronazalnega organa (VNO), ki se nahaja v predelu nosne votline. Velikost tega organa je pri ljudeh različna, meri od 2.5 do 0.5 mm. Človek največ feromonov izloča v obdobju od 14. do 18. leta starosti.

Po raziskavah, ki jih je na moških opravila odkriteljica človeških feromonov dr. Winnifred Culter, je razvidno, da je 74% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, več nasmehov, poljubov ter spolnega občevanja kot pred uporabo le-teh.

Do človeka, ki ima visok nivo feromonov, čutimo določeno naklonjenost, tako so verjetno prav feromoni razlog za to, da vam je nekdo všeč, pa mogoče še niste niti spregovorili z njim. Če iščete sanjsko osebo, bodo feromoni prav verjetno odigrali veliko vlogo pri izbiri le-te.

 

Zakaj se feromoni uporabljajo:

- Za povečanje spolne privlačnosti;

- Pri ljudeh, pri katerih je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica;

- Za izboljšanje samozavesti in samopodobe;

- Za ponovno vzbuditev strasti pri parih, pri katerih spolna aktivnost šepa, ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

 

Ingredients: Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Watter), Benzyl Salcylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Coumarin, Hydroxycitronellal, Isoegenol, Benzyl Alcohol, Linallol, Pheromone

Opozorila:

- Izogibajte se stiku z očmi ali poškodovano kožo!

- Vnetljivo!

- Ne uporabljajte v bližini ognja!

- Hranite izven dosega otrok!

- Zaščitite pred sončno svetlobo!

- Shranjujte v suhem in hladnem prostoru!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno Količina: 30 ml Poreklo: Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Hot Miami Sexy Woman
Vaša ocena
Top prodajni artikli