FEROMONSKA DIŠAVA Hot Miami Spicy Man

Bi bili radi bolj opaženi med ženskami? Potem ste na pravem naslovu! Spoznajte vaše skrivno orožje za osvajanje lepotice, ki jo želite. To je feromonska dišava z privlačnim vonjem, s katero boste prejeli zelo veliko poželjivih pogledov. Z njeno pomočjo boste lahko končno samozavestno pristopili do vsake ženske, ali pa bo ob vseh teh omamnih dišavah pristopila kar sama. Eleganten parfum ima svež vonj sonca in morja, v kombinaciji grenivke, pačulija in jantarja. Postanite nepremagljivi moški takoj!
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0055102

Bi bili radi bolj opaženi med ženskami?

 

Potem ste na pravem naslovu! Spoznajte vaše skrivno orožje za osvajanje lepotice, ki jo želite. To je feromonska dišava z privlačnim vonjem, s katero boste prejeli zelo veliko poželjivih pogledov. Z njeno pomočjo boste lahko končno samozavestno pristopili do vsake ženske, ali pa bo ob vseh teh omamnih dišavah pristopila kar sama. Eleganten parfum ima svež vonj sonca in morja, v kombinaciji grenivke, pačulija in jantarja. Postanite nepremagljivi moški takoj!

 To je izdelek za vse moške, ki bi se radi ponovno počutili zaželene in privlačne. Pridobite nazaj izgubljeno samozavest, in vstopite v svet v prerojeni podobi mogočnega moškega, po katerem bodo hrepenele predstavnice nežnejšega spola. Ste pripravljeni na akcijo?

 

Kaj so feromoni?

 Živa bitja uporabljajo feromone za medsebojno komuniciranje. Pri večini živali igrajo feromoni bistveno in odločilno vlogo pri izbiri partnerja. Vendar feromoni vplivajo tudi na človeka, kako in v kakšni meri, pa dolgo nismo vedeli.

 Šele leta 1986 so odkrili človeške seksualne feromone. Ugotovili so, da človek zaznava feromone preko vomeronazalnega organa (VNO), ki se nahaja v predelu nosne votline. Velikost tega organa je pri ljudeh različna, meri od 2.5 do 0.5 mm. Človek največ feromonov izloča v obdobju od 14. do 18. leta starosti.

Po raziskavah, ki jih je na moških opravila odkriteljica človeških feromonov dr. Winnifred Culter, je razvidno, da je 74% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, več nasmehov, poljubov ter spolnega občevanja kot pred uporabo le-teh.

 Do človeka, ki ima visok nivo feromonov, čutimo določeno naklonjenost, tako so verjetno prav feromoni razlog za to, da vam je nekdo všeč, pa mogoče še niste niti spregovorili z njim. Če iščete sanjsko osebo, bodo feromoni prav verjetno odigrali veliko vlogo pri izbiri le-te.

 

Zakaj se feromoni uporabljajo:

- Za povečanje spolne privlačnosti;

- Pri ljudeh, pri katerih je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica;

- Za izboljšanje samozavesti in samopodobe;

- Za ponovno vzbuditev strasti pri parih, pri katerih spolna aktivnost šepa, ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

 

Ingredients: Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Watter), Linallol, Limonene, Coumarin, Bythylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Citral, Pheromone 

Opozorila:

- Izogibajte se stiku z očmi ali poškodovano kožo!

- Vnetljivo!

- Ne uporabljajte v bližini ognja!

- Hranite izven dosega otrok!

- Zaščitite pred sončno svetlobo!

- Shranjujte v suhem in hladnem prostoru!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno Količina: 30 ml Poreklo: Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Hot Miami Spicy Man
Vaša ocena
Top prodajni artikli