FEROMONSKA DIŠAVA Hypno Love

Privoščite si omamno feromonsko dišavo ob kateri boste še bolj privlačni. Feromonska dišava Hypno Love je močna parfumska mešanica za moške, izdelana iz harmonije morskih, citronskih in lesnih moških dišav. Skupaj tvorijo božanske vonjave, v kombinaciji z kar 80% feromonov. Prav zaradi njih pa bo ta dišava za vas postala nadvse čarobna. Poleg tega, da boste zelo privlačno dišali, boste okolici oddajali tudi posebne feromone zaradi katerih boste prejeli večjo naklonjenost iz strani ženskega spola. Sliši se sanjsko kajne? Potem je čas, da jo preizkusite!
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0002021

Privoščite si omamno feromonsko dišavo ob kateri boste še bolj privlačni.

 

Feromonska dišava Hypno Love je močna parfumska mešanica za moške, izdelana iz harmonije morskih, citronskih in lesnih moških dišav. Skupaj tvorijo božanske vonjave, v kombinaciji z kar 80% feromonov. Prav zaradi njih pa bo ta dišava za vas postala nadvse čarobna. Poleg tega, da boste zelo privlačno dišali, boste okolici oddajali tudi posebne feromone zaradi katerih boste prejeli večjo naklonjenost iz strani ženskega spola. Sliši se sanjsko kajne? Potem je čas, da jo preizkusite!

Zakaj se feromoni uporabljajo:

- Za povečanje spolne privlačnosti;

- Pri ljudeh, pri katerih je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica;

- Za izboljšanje samozavesti in samopodobe;

- Za ponovno vzbuditev strasti pri parih, pri katerih spolna aktivnost šepa, ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

 

Navodilo za uporabo: Nanesite dišavo na zapestje ter vrat, kakor pri klasičnem parfumu.

 

Ingredients: Alcohol, Aqua (Watter), Parfum (Fragrance), Alpha Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal, Citral, Citronellol, Eugenol, Gernaiol, Limonene, Linalool 

Opozorila:

- Vnetljivo!

- Ne zaužijte izdelka!

- Hranite izven dosega otrok!


Ruf je znamka, ki se lahko pohvali z kvalitetno in naravno izdelavo, ki zadovoljuje visoke standarde na področju proizvodnje erotičnih izdelkov. Vsi proizvodi so izdelani v laboratoriju, ki ima visok ISO 22716 standard. Podjetje se večinoma ukvarja z izdelavo izdelkov, ki pripomorejo h bolj kvalitetnemu spolnemu življenju. Ponosni pa so tudi na svojo 100% pristno francosko izdelavo, ter na to, da njihovi izdelki ne vsebujejo parabenov, niso testirani na živalih, in so povsem rastlinskega izvora. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo: Francija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Hypno Love
Vaša ocena
Top prodajni artikli