FEROMONSKA DIŠAVA Mai Masculine For Him

Kombinirajte feromone s svojo najljubšo vodico po britju ali toaletno vodo za neustavljiv učinek. Feromoni so naravni spolni signali, ki jih naše telo lahko proizvede samo in vzbujajo privlačnost in poželenje pri ženskah ter moških. Fermonska dišava Mai Masculine For Him je izdelana posebej za moške in je brez vonja ter vam tako omogoča, da ga lahko kombinirate s katerim koli osebnim parfumom.
10,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
ATTRAC00021

Kombinirajte feromone s svojo najljubšo vodico po britju ali toaletno vodo za neustavljiv učinek.

  

Feromoni so naravni spolni signali, ki jih naše telo lahko proizvede samo in vzbujajo privlačnost in poželenje pri ženskah ter moških. Fermonska dišava Mai Masculine For Him je izdelana posebej za moške in je brez vonja ter vam tako omogoča, da ga lahko kombinirate s katerim koli osebnim parfumom.

   

   

  • Feromoni zanj
  • Brez vonja
  • Združljiv s katerim koli osebnim parfumom ali vodico po britju
  • 7 ml
  • Priložena lopatka za nanos

  

Navodila za uporabo: Z lopatko nanesite majhno količino na stranski predel vratu in vmasirajte nežno, dokler se ne vpije.

Ingredients: Isopropyl Mirystate, 4,16 androstadien - 3 -ona, 5aandrost - 16 - en - 3 - one, 5aandrost - 16 - en - 3a - ol, 5aandrostan-a-one, Dehydroepiandrosterone (DHEA), 5a-androstan-3b-ol, 5androstan-3a-ol-17-one.

Opozorila: Ne zaužijte. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali vročini. Hranite izven dosega otrok. Izdelek shranjujte v prostoru pod 25°C. Samo za zunanjo uporabo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMai Attraction
Primerno zaMoške
Količina7 ml
PorekloŠpanija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Mai Masculine For Him
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki