FEROMONSKA DIŠAVA Pheroman

Želite biti zaželeni in privlačni? Feromonska dišava Pheroman bo poskrbela za skušnjavo! Vznemirljiv moški vonj bo poskrbel, da boste opaženi, saj boste prejeli veliko več pozornosti iz strani nasprotnega spola. Feromonska dišava Pheroman ima izjemno privlačno formulo, saj vsebuje zelo visoko koncentracijo feromonov. S feromonsko dišavo Pheroman se vam ne bo morala upreti nobena ženska!
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0002051

Želite biti zaželeni in privlačni? Feromonska dišava Pheroman bo poskrbela za skušnjavo!

 

Vznemirljiv moški vonj bo poskrbel, da boste opaženi, saj boste prejeli veliko več pozornosti iz strani nasprotnega spola. Feromonska dišava Pheroman ima izjemno privlačno formulo, saj vsebuje zelo visoko koncentracijo feromonov. S feromonsko dišavo Pheroman se vam ne bo morala upreti nobena ženska!

S tem izdelkom ne boste le prijetno odišavljeni, vendar boste prav tako tudi bolj privlačni. Dišava Pheroman namreč vsebuje visoko vsebnost feromonov, za katere je znano, da povečujejo spolno privlačnost in dostopnost, ki pa je še posebej pomembna pri iskanju partnerja ali ponovni vzbuditvi strasti med partnerjema. 

S pomočjo feromonske dišave boste prejeli več pogledov, dotikov in pozornosti iz strani žensk, ter boste lahko bolj samozavestni.

Samo nekaj kapljic in ženske boste čarobno privlačili!

 

Ingredients: Aqua (water), Alcohol, Parfum (fragrance)

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo!

Hranite izven dosega otrok!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Dodatno Količina: 15 ml Poreklo: Francija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Pheroman
Vaša ocena
Top prodajni artikli