FEROMONSKA DIŠAVA Smak For Men

Feromonska dišava Smak.. Vonj, ki se mu ženske preprosto ne morejo upreti! Že nekaj kapljic na koži ustvari pravo čarovnijo. Dišava Smak vsebuje večjo vsebnost feromonov, in sicer kar 80%. Znano je, da je oseba z večjo vsebnostjo feromonov veliko bolj privlačna in dostopna. Če želite izstopiti iz sence, in se izkazati pred svojo simpatijo, je to izdelek za vas. Dišava je prijetnega vonja in ima srce cvetov v kombinaciji z leseno bazo ter Jantarjem. Smak za moške je vonj privlačnosti za lahkotne vonjave, razburljive zamisli, in za vse, ki ljubijo življenje.
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0002011

Feromonska dišava Smak.. Vonj, ki se mu ženske preprosto ne morejo upreti!

 

Že nekaj kapljic na koži ustvari pravo čarovnijo. Dišava Smak vsebuje večjo vsebnost feromonov, in sicer kar 80%. Znano je, da je oseba z večjo vsebnostjo feromonov veliko bolj privlačna in dostopna. Če želite izstopiti iz sence, in se izkazati pred svojo simpatijo, je to izdelek za vas. Dišava je prijetnega vonja in ima srce cvetov v kombinaciji z leseno bazo ter Jantarjem. Smak za moške je vonj privlačnosti za lahkotne vonjave, razburljive zamisli, in za vse, ki ljubijo življenje.

Zakaj se feromoni uporabljajo:

- Za povečanje spolne privlačnosti;

- Pri ljudeh, pri katerih je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica;

- Za izboljšanje samozavesti in samopodobe;

- Za ponovno vzbuditev strasti pri parih, pri katerih spolna aktivnost šepa, ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

 

Navodilo za uporabo: Nanesite dišavo na zapestje ter vrat, kakor pri klasičnem parfumu.

 

Ingredients: Alcohol, Aqua (Watter), Parfum (Fragrance), Alpha Isomethyl Ionone, Cinnamal, Citral, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Opozorila:

- Vnetljivo!

- Ne zaužijte izdelka!

- Hranite izven dosega otrok!


Ruf je znamka, ki se lahko pohvali z kvalitetno in naravno izdelavo, ki zadovoljuje visoke standarde na področju proizvodnje erotičnih izdelkov. Vsi proizvodi so izdelani v laboratoriju, ki ima visok ISO 22716 standard. Podjetje se večinoma ukvarja z izdelavo izdelkov, ki pripomorejo h bolj kvalitetnemu spolnemu življenju. Ponosni pa so tudi na svojo 100% pristno francosko izdelavo, ter na to, da njihovi izdelki ne vsebujejo parabenov, niso testirani na živalih, in so povsem rastlinskega izvora. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo: Francija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Smak For Men
Vaša ocena
Top prodajni artikli