FEROMONSKA DIŠAVA Smak For Women

Smak For Women je seksi in čutna dišava za vse ženske, ki si želijo biti še bolj opažene. Dišava je sestavljena iz erotičnega cvetličnega vonja, ki združuje saden vonj, jantar in mošus. Ta močna dišava pa je sinonim za zapeljevanje in provokacijo čutov. Zaradi velike vsebnosti feromonov, kar 80% je ta dišava nepogrešljivi pripomoček na vašem osvajalskem pohodu. Z njo boste postale bolj privlačne ter dostopne nasprotnemu spolu. Izstopite iz množice z omamnim vonjem, ki bo obračal glave. Pripravite se na veliko pozornosti!
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0002061

Smak For Women je seksi in čutna dišava za vse ženske, ki si želijo biti še bolj opažene.

 

Dišava je sestavljena iz erotičnega cvetličnega vonja, ki združuje saden vonj, jantar in mošus. Ta močna dišava pa je sinonim za zapeljevanje in provokacijo čutov. Zaradi velike vsebnosti feromonov, kar 80% je ta dišava nepogrešljivi pripomoček na vašem osvajalskem pohodu. Z njo boste postale bolj privlačne ter dostopne nasprotnemu spolu. Izstopite iz množice z omamnim vonjem, ki bo obračal glave. Pripravite se na veliko pozornosti!

Zakaj se feromoni uporabljajo:

- Za povečanje spolne privlačnosti;

- Pri ljudeh, pri katerih je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica;

- Za izboljšanje samozavesti in samopodobe;

- Za ponovno vzbuditev strasti pri parih, pri katerih spolna aktivnost šepa, ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

 

Navodilo za uporabo: Nanesite dišavo na zapestje ter vrat, kakor pri klasičnem parfumu.

 

Ingredients: Alcohol, Aqua (Watter), Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Cinnamal, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonone, Linallol 

Opozorilo:

  • Hranite izven dosega otrok!
  • Ne zaužijte izdelka!
  • Vnetljivo!


Ruf je znamka, ki se lahko pohvali z kvalitetno in naravno izdelavo, ki zadovoljuje visoke standarde na področju proizvodnje erotičnih izdelkov. Vsi proizvodi so izdelani v laboratoriju, ki ima visok ISO 22716 standard. Podjetje se večinoma ukvarja z izdelavo izdelkov, ki pripomorejo h bolj kvalitetnemu spolnemu življenju. Ponosni pa so tudi na svojo 100% pristno francosko izdelavo, ter na to, da njihovi izdelki ne vsebujejo parabenov, niso testirani na živalih, in so povsem rastlinskega izvora. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo: Francija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Smak For Women
Vaša ocena
Top prodajni artikli