FEROMONSKA DIŠAVA Taboo For Her

Čutnost ne temelji zgolj na dotikih, vendar tudi v vonju. Feromonska dišava Taboo vsebuje visoko vsebnost feromonov ob katerih boste lahko prebudili tudi svoje ostale čute. Znanstveno je dokazano, da ljudje z večjo vsebnostjo feromonov, prejemajo več pozornosti od nasprotnega spola. Feromonska dišava Taboo je ustvarjena iz mešanice aromatičnih eteričnih olj, Ylang Ylanga, Cimeta, Pine ter drugih izvlečkov, ki delujejo kakor naravni afrodiziaki. Vonj te edinstvene feromonske dišave je nežen in prijeten. Če bi bile rade opažene, in obenem odete v omamne dišave, je feromonska dišava Taboo prava izbira za vas!
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0002081

Čutnost ne temelji zgolj na dotikih, vendar tudi v vonju.

 

Feromonska dišava Taboo vsebuje visoko vsebnost feromonov ob katerih boste lahko prebudili tudi svoje ostale čute. Znanstveno je dokazano, da ljudje z večjo vsebnostjo feromonov na telesu, prejemajo več pozornosti od nasprotnega spola. Feromonska dišava Taboo je ustvarjena iz mešanice aromatičnih eteričnih olj, Ylang Ylanga, Cimeta, Pine ter drugih izvlečkov, ki delujejo kakor naravni afrodiziaki. Vonj te edinstvene feromonske dišave je nežen in prijeten. Če bi bile rade opažene, in obenem odete v omamne dišave, je feromonska dišava Taboo prava izbira za vas!

 

Le nekaj kapljic feromonske dišave Taboo na vaši koži, in ljubezen bo na vsakem koraku!

 

Ingredients: Alcohol, Aqua (Watter), Parfum (Fragrance), Butyphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Citral, Eugenol, Linalool

Opozorilo:

  • Vnetljivo!
  • Po nanosu ne izpostavljajte sončni svetlobi!
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Dodatno Količina: 50 ml Poreklo: Francija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Taboo For Her
Vaša ocena
Top prodajni artikli