FEROMONSKA DIŠAVA Taboo Sensfeel TM

Predstavljamo Taboo Sensfeel TM za moške - skrivno orožje vsakega pravega zapeljivca. Ta nevtralno dišeča feromonska dišava nežno očara čute s svojo subtilno močjo. Lahko ga uporabite kot dodatek k svojemu običajnemu parfumu ali pa za dodatno poudarjanje svoje privlačnosti s senzualnim vonjem Taboo, ki že vsebuje afrodizične vonjave cvetja in živali. Z njim bo vaša privlačnost dosegla nove vrhunce. Vsak pritisk na pršilec vas bo ovil v očarljivo tančico zapeljivosti, ki bo pritegnila poglede in vzbudila želje. Vaša prisotnost bo postala neustavljiva in nepozabna, saj bodo vaši gibi in vonj napolnili prostor s čutno energijo. Ne dovolite, da vam kdo drug postavlja meje. S Taboo Sensfeel TM boste postali mojster zapeljevanja, ki ne pozna ovir. Vaša privlačnost bo postala orožje, s katerim boste osvojil srca vseh, ki se bodo znašli v vaši bližini. Vsak trenutek bo postal priložnost za novo romantično doživetje, vsak dotik pa bo oživil vaše najgloblje strasti. 
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0005020

Predstavljamo Taboo Sensfeel TM za moške - skrivno orožje vsakega pravega zapeljivca.

  

Ta nevtralno dišeča feromonska dišava nežno očara čute s svojo subtilno močjo. Lahko ga uporabite kot dodatek k svojemu običajnemu parfumu ali pa za dodatno poudarjanje svoje privlačnosti s senzualnim vonjem Taboo, ki že vsebuje afrodizične vonjave cvetja in živali.

Z njim bo vaša privlačnost dosegla nove vrhunce. Vsak pritisk na pršilec vas bo ovil v očarljivo tančico zapeljivosti, ki bo pritegnila poglede in vzbudila želje. Vaša prisotnost bo postala neustavljiva in nepozabna, saj bodo vaši gibi in vonj napolnili prostor s čutno energijo.

Ne dovolite, da vam kdo drug postavlja meje. S Taboo Sensfeel TM boste postali mojster zapeljevanja, ki ne pozna ovir. Vaša privlačnost bo postala orožje, s katerim boste osvojil srca vseh, ki se bodo znašli v vaši bližini.

Vsak trenutek bo postal priložnost za novo romantično doživetje, vsak dotik pa bo oživil vaše najgloblje strasti. 


Navodilo za uporabo: Razpršite dišavo na zapestje ter vrat, kakor pri klasičnem parfumu. Uporabite ga z običajnim parfumom ali brez njega, da spodbudite močnejšo in intenzivnejšo povezanost. Povečanje privlačnosti traja približno 30 minut in traja od 3 do 4 ure.

Ingredients: Aqua, glycerin, propanediol, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, zingiber officinale root extract, coleus forskohlii root extract, camellia sinensis leaf extract. Forskolin & theaflavins increase the production of male pheromones "androstadienone", enhance attractiveness.

Opozorila: Vnetljivo! Hranite izven dosega otrok!  Ne zaužijte izdelka!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Količina 15 ml
Poreklo Francija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Taboo Sensfeel TM
Vaša ocena
Top prodajni artikli