FEROMONSKA DIŠAVA Top Musk

Absolutno najbolj zapeljivo orožje: Feromonska dišava Top Musk! Ta edinstvena feromonska dišava ponuja kemijsko in biokemijsko mešanico, ki poskrbi za vse tiste, ki so blizu vas. Velja za enega najboljših proizvodov, in vsebuje 80% feromonov, ki bodo ustvarili pravo čarovnijo v trenutku, ko jih boste nanesli. Dišava Top Musk je znak moškosti, saj ima izjemno možat in privlačen vonj, ob katerem bodo še posebej navdušene vse dame okoli vas. Postanite moški, ki si želite biti... Že z enim majhnim nanosom te edinstvene feromonske dišave!
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0002031

Absolutno najbolj zapeljivo orožje: Feromonska dišava Top Musk!

 

Ta edinstvena feromonska dišava ponuja kemijsko in biokemijsko mešanico, ki poskrbi za vse tiste, ki so blizu vas. Velja za enega najboljših proizvodov, in vsebuje 80% feromonov, ki bodo ustvarili pravo čarovnijo v trenutku, ko jih boste nanesli. Dišava Top Musk je znak moškosti, saj ima izjemno možat in privlačen vonj, ob katerem bodo še posebej navdušene vse dame okoli vas. Postanite moški, ki si želite biti... Že z enim majhnim nanosom te edinstvene feromonske dišave!

Zakaj se feromoni uporabljajo:

- Za povečanje spolne privlačnosti;

- Pri ljudeh, pri katerih je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica;

- Za izboljšanje samozavesti in samopodobe;

- Za ponovno vzbuditev strasti pri parih, pri katerih spolna aktivnost šepa, ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

 

Navodilo za uporabo: Nanesite dišavo na zapestje ter vrat, kakor pri klasičnem parfumu.

 

Ingredients: Alcohol, Aqua (Watter), Parfum (Fragrance), Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Evernia Furfuracea (Treemooss) Extract, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxyaldehyde, Limonene, Linalool

Opozorila:

- Vnetljivo!

- Hranite izven dosega otrok!

- Ne zaužijte izdelka!


Ruf je znamka, ki se lahko pohvali z kvalitetno in naravno izdelavo, ki zadovoljuje visoke standarde na področju proizvodnje erotičnih izdelkov. Vsi proizvodi so izdelani v laboratoriju, ki ima visok ISO 22716 standard. Podjetje se večinoma ukvarja z izdelavo izdelkov, ki pripomorejo h bolj kvalitetnemu spolnemu življenju. Ponosni pa so tudi na svojo 100% pristno francosko izdelavo, ter na to, da njihovi izdelki ne vsebujejo parabenov, niso testirani na živalih, in so povsem rastlinskega izvora. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Dodatno

Količina: 75 ml

Poreklo: Francija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Top Musk
Vaša ocena
Top prodajni artikli