GAG Fetish Fantasy Series Breathable Black

Dokazovanje moči bo še bolj prepričljivo z Ball Gag izdelkom, ki bo omejil možnost govora vašega sužnja. Breathable Ball Gag je narejen tako, da omogoča prosto dihanje z majhnimi luknjicami po celotni površini. Tako se boste lahko še bolj prepustili svoji vlogi, in uživali v njej brezskrbno. Uporabite malce domišljije in se prepustite v vašo vlogo gospodarja pod katerim bo tiho klonila vaša sužnja.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21840 BLACK
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 14,99 €

Dokazovanje moči bo še bolj prepričljivo z Ball Gag izdelkom, ki bo omejil možnost govora vašega sužnja. Breathable Ball Gag je narejen tako, da omogoča prosto dihanje z majhnimi luknjicami po celotni površini.

 

Tako se boste lahko še bolj prepustili svoji vlogi, in uživali v njej brezskrbno. Uporabite malce domišljije in se prepustite v vašo vlogo gospodarja pod katerim bo tiho klonila vaša sužnja.

Popolnoma varna a zelo poredna igra dominance, bo prebudila vse vaše čute. Če uživata v takšnih vlogah in bi bila rada še bolj prepričljiva, bo Ball Gag odlična izbira za popestritev vaših igric. Breathable Ball Gag je izdelana iz kvalitetnih materialov, in je namenjena vsem parom, ki si želijo popestriti svoje poredne urice. V kompletu je priložena tudi maska za oči.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fetish Fantasy Series
Dodatno Material: ABS, Vinil
Material ABS
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GAG Fetish Fantasy Series Breathable Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli